Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (9)

Taidatkin olla viimeinen elokuinen? Onneksi kohta alkaa sullakin olemaan ne viimeiset hetket. Mä ainakin käyn täällä joka päivä katsastamassa, eli et joudu ihan itseksesi ylläpitämään pinkkaa ;)Villa on kai lähtenyt?Onnea paahtovanukas ja eppukka!!!Jamssa + tyttönen (huomenna hurjat 3 viikkoa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiitos teille! Täällä sitä edelleen odotellaan. Yliaikaistarkastukseen sain ajan siis maanantaille. Huomenna neuvolaan. Jotenkin tuntuu ettei tämä masuasukas ei osaa omin avuin tulla ulos. Ei ole mitään tuntemuksia, eikä onneksi kauheita vaivojakaan. No lostin jälkeen taas sänkyyn pyörimään ja aamua odottelemaan. Onneksi tulee viikonloppu, onpahan sitten isäntä ja esikko myös kanssani seiniä tuijottelemassa ja peukaloita pyörittelemässä!!!teippi rv 41

siis lämpöiset onnittelut PAAHTOVANUKAS ja EPPUKKA pienistä prinsessoista!Teipille jaksamista viimeisiin päiviin... usko pois, pian on sullakin tuhiseva nyytti kainalossa.

Onnea Paahtovanukas pikku prinsessasta!Tsemppiä Teippi...joko villakin on häipynyt...En osaa auttaa miten käynnistyksen voisi kinuta kun linja on et itsestään pitäisi käynnistyä, mut yritä kinuta tai sitten vaan jaksuja odottelemiseen - yritä rentoutua ja nautiskella tästä hetkestä, vaikka tiedän että se on lähes mahdotonta kun päässä pyörii vaan ajatus TULIS JO POIS. Minulla ekaa avustettiin tipoilla kun supparit vaan jatkui ja jatkui, mutta teho puuttui. Lapsivettä oli vähän...t. Kretukka

... ei viitsi enää keskiviikkoa muistella!!!Kiitos kaikille tsempityksistä!!!Täällä ei mitään uutta. Eli sitä samaa vanhaa jorinaa, huonosti nukuttu yö takana. Ei edelleenkään merkkiäkään lähdöstä. Tänään pitää soitella naikkarille aikaa sinne yliaikaiskontrolliin. Millähän tekosyyllä sen sais huomiseksi?!?! Vinkkejä kellään. Tuo maaginen 10 päivää yli on vasta sunnuntaina eli varmaan menee toi aika vasta maanantaille (41+4).Rupean toiselle aamupalalle ja sitten voisi olla vuorossa päiväunet!Teippi tasan viikko yli eli rv 41!!!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat