Vierailija

Tuli taas uusi Ikean luettelo ja sohvan osto ajankohtainen.Mietin siinä että onko Ikean sohvista mihinkään? Ovatko kestäviä?Mietin esim. Klippan sohvaa, on sen verran suosittu että varmaan jolloin on kokemusksia siitä. Kertokaa hyviä ja huonoja puolia!Tai joku muu Ikean sohva, onko muita hyviä?

Sivut

Kommentit (26)

Seurustellaan perheenä ja vieraiden kanssa, luetaan kirjoja ja lehtiä, pelataan korttia, katsellaan maisemia, nautitaan lasi viiniä jne. :)

5

Kierrettiin KAIKKI pk-seudun liikkeet ennen kuin tajuttiin mennä Ikeaan. Mikään muu ei sen jälkeen kelvannut kuin Ektorp (kulmasohva ilman vuodemekanismia). Yksinkertaisesti täydellinen istuttava ja löhöttävä ja vielä paljon kivemman näköinen kuin esim. suomisoffan järkytykset (suunnattu 6-kymppisille?).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Irrotettavat päälliset tosi kätevät, ainoa vain, että ne hajoavat todella helposti! Meillä siis päälliset tyynyjen alapuolelta revenneet. Sohvatyynyt eivät pysy paikoillaan, vaan valahtavat aina lattialle. Todella rasittavaa! Ollaan siis kaikkea muuta kuin tyytyväisiä Ikean sohvaan! Hinta oli silloin lähemmäs 1300, joten halvemmallakin olisi saanut varmasti kestävämmän, muualta kuin Ikeasta!

Lainaus:

Seurustellaan perheenä ja vieraiden kanssa, luetaan kirjoja ja lehtiä, pelataan korttia, katsellaan maisemia, nautitaan lasi viiniä jne. :)

5
Mutta siis, kun minä luen kirjaa sohvalla, kyllä mä silloin myös löhöilen siinä samalla :-) Vai istutteko siinä selkä suorana lukemassa kirjaa? ;-)

Vaikka en siis katsoisikaan tv:tä sohvalla, saatan siinä silti löhötä, ja samalla seurustella lapsen kanssa jne. :-)

Sen takia ihmettelin teidän löhöilemättömyyttä vähän. :-)

minulla ei ole kokemusta kalliista laatusohvista joten vaikea verrata. Mutta tämä on palvellut meitä erittäin hyvin. Täytteissä on untuvaa joten niitä on helppo pöyhiä, päälliset ovat irrotettavat ja konepestävät. Mielestäni on toiminut erittäin hyvin perheessä jossa lapset rymyävät sohvalla tahmeine tassuineen.

Juuri viime viikolla kävimme miehen kanssa etsimässä uutta sohvaa meille ja Suomisoffa oli pettymys. Luulimme että sieltä saisi edullisesti kivan sohvan, mutta ei todellakaan... Ne sohvat, jotka olivat Ikean halpojen sohvien kanssa samassa hintaluokassa (300-700 e) olivat aivan kamalia! Kovia ja kankaat todella halvan tuntuisia, ei yhtään mukavia istua. Jos halpaa sohvaa etsii, kannattaa mieluummin mennä Ikeaan.

on IKEAN makuupattiat ehdottomasti parhaimmat. Hästenin (Hästens Säng)tuotteet ovat kirkkaasti jääneet toiseksi vaikka ovat moninkertaisesti kalliimpia. Se oli suuri yllätys monelle. Kaikki kun ostivat vain parasta hästeniä.

Ikean hyvä puoli onkin kohtuullinen hinta ja laatukin pärjää kilpailussa. Esim. keittiöt ovat laadukkaita ja hintansa väärtejä.Sohvaan voi kyllästyä piankin tai sitten ei. Mutta hinta ei harmita, jos sohvasta luopuu ja se menee kierrätykseen.Itse en katsele samaa sohvaa 5:ttä vuotta enempää vaikka olisikin hyvä.Ikävää on tietysti jos peukalo on keskellä kämmentä eikä saa IKEAN tuotteita kasaan, mutta siitä se hintojen edullisuus paljolti johtuu.

Mutta miten on laadun laita, sitä tässä lähinnä tiedustelen.Onko ne sohvat sellaisia että voi käyttää monta vuotta ilman että lösähtävät?ap

pari viikkoa stitten ostettiin uus. muuten hyvä oli se klippan mutta huono istua sen mallin takia kun niin matala selkänoja. oli 2 vuotta käytössä ja nyt huomattiiin että oli vinksahtanu toinen käsinoja., ne täyttteet siis sinne sivulle jotenki. oli viltti aina siinä toisen käsinojan päällä niin ei oltu huomattu. mutta kesti kyllä hyvin mun mielestä niin halvaksi.

beddinge vuodesohvan, asuessani opiskelevana yh:na kahdestaan lapsen kanssa pienessä asunnossa. Nukuin itse olkkarissa, joten halusin helppokäyttöisen vuodesohvan vuoteeksi. Siinä sohvalla siis nukuin 3 vuotta joka yö, eli vuodemekanismiakin käytettiin miltei päivittäin. Sitten muutettiin kolmioon lapsen kanssa, ostin vuoteen makkariin, mutta Ikean sohva päätyi olohuoneeseen päivittäiseen sohvakäyttöön...Kaksi vuotta myöhemmin muutettiin yhteen nykyisen mieheni kanssa, ja Ikean sohva päätyi työ-/vierashuoneeseen sohvaksi/vierassängyksi. Ja vieläkin pelittää täysillä!Sitä on siis käytetty ensin 3 vuotta päivittäin sekä sänkynä että sohvana. Sitten 2 vuotta päivittäisenä löhö- ja oleskelusohvana ja nyt vielä 3 vuotta sohvana/sänkynä vähän harvemmassa käytössä. Mekanismi toimii edelleen moitteettomasti, eikä patja ole mennyt miksikään. Uuden päälisen ostimme Ikeasta tähän kämppään muuttaessamme, ja sohva oli kuin uusi sen jälkeen.Että jos halppis-sohva menee kahdeksan + vuotta, niin mielestäni se on hintansa väärtti.

On hyvä. Ei kulumisen merkkejä ja pestävät kankaat (rumpukuivaan myös) ovat edelleen siistit. Mikä parasta, poistovärisohva maksoi 290e eli todellakin hintansa väärti. Tämä palvelee meillä varmaan vielä vuosia.

Vieraat kehuneet, että olipa hyvä nukkua yö sohvalla. Ei mikään hetekka. Lycksele mallisto.Tämä ei nyt sovi sulle, mutta kerroinpa kuitenkin.

Se on ostettu jotain 7 vuotta sitten ja edelleen on kuin uusi! Päällisen saa irroitettua pesuun, mutta se oli jo niin tahrainen, että ostettiin uusi irtopäällinen. Käsinojat ei vinksota mihinkään. On kestänyt myös lasten pomppimiset ja möyrimiset. Ainoa huono puoli on se, ettei siinä voi katsoa kunnolla TV:tä tms. koska selkänoja on tosiaan niin matala, ettei saa kunnon asentoa. Siksi meillä on toinen "TV-sohva" ja tossa Klippanissa sitten vaan istuskellaan selät suorina =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat