Vierailija

Toivoisin että ensimmäinen nimi olisi lyhyt ja reipas. Toinen kaunis tyyliin Veronika jota tosin en halua käyttää kun tulee tämä julkkishoro mieleen. Sukunimi on tavallinen. Ja ei, en aio rekisteröityä että pääsen nimipalstalle.

Sivut

Kommentit (85)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Milla mun suosikki, Kristiina miehen. Ei ole niin väliä onko pienen nimessä kaksi vai kolme nimeä kunhan on kiva. Milla Kristiina omaan makuuni liian perinteinen mutta ihan ok kompromissi aikoinaan. ap

Milla ja Siina

Milla ja Emma

Milla ja Maiju

Milla ja Lyyti

Milla ja TiinuMiisa Aleksandra

Siina Serafiina

Emma Amanda

Maiju Helmiina

Lyyti Linnea

Tiinu Olivia

Mielestäni Veera on perinteinen suomalainen nimi , Viveka taas ns prinsessanimi eli eivät sovi yhteen vrt Matti Sebastian. Mutta Maya sitoo nämä kaksi yhteen koska on hienon ja arkisen välimaastosta.


En oikein pidä. Miia ja Maya on liian samanlaiset, kuin loru, " miiamaiameiumou..." Ja Y on mielestäni höpö.

Mutta jos te pidätte nimestä, sehän on sitten harvinaisen selvä asia :D Ei se nimenä ole pahimmasta päästä kuitenkaan. Maya aiheuttaa selittelyä joka kerta: Maya Y:llä, ilman I:tä ja J:tä. Tai sitten sen joutuu tavaamaan.

ei käy kun usealla tuttavalla mökki Sallassa niin nimi tavallaan käytetty. Muuten tykkäisin. Mona ei käy kun kaverin koira Moona muuten tykkäisin. Kaikki muut ehdolla. Eniten kiinnostaa ehkä Miia. Ehdottakaa siihen kaunista toista nimeä tai kolmattakin. ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat