Seuraa 

kun on kyseessa 4kk vauva?Kiitos.e

Kommentit (5)

mutta todennäköisesti vauvallesi prickit laitetaan yläselkään. Tai ainakin meidän silloin puolivuotiaalle prickit oltaisiin laitettu yläselkään, mutta pojalla ei ollut edes sentin kohtaa missään kohti ihossaan johon olisi jotain voinut laittaa.. Ihottuma oli niin pahana. Siksi meille tehtiin perus-RASTit, mutta selvisi sitä siitäkin aika paljon..

Koivu, Timotei, Koira, Kissa; Latex, Muna, Kala, Omena, Banaani, Peruna, Porkkana, Maissi, Soija, Maito, Vehnä, Ruis, Ohra, Kaura olikohan joku muu siinä viä........?Kattava oli, ehkä tehdään meille perussarja viä myöhemmin....kun tuli Koivu voimakkaana....siinä perussarjas niitä pölujä enempi Leppä Pujo homeet etc.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivon todella, etta jotain selviaa. pieni mies on nimittain aika kovilla ja vatsa kovaa kipeena huolimatta jo maidoton, soijaton, munaton diieetistani. Ja niimpa sitten tuli joku vatsatautikin kai tahan kun jo reilu 2 pv kuumetta itkua ja vatsan v vaantoa. aaah ei ole pienenelaman alku helppoa.Kiitos vastanneille,elenoora ja hymypoika kunhan vatsavaivat loppuis

reilut 40 ainetta. Enpä usko että noin kattavaa tosin tehdään vielä noin pienellä siis yhdellä kerralla kun ei taida oikein käsivarret riittää vaikka moneen riviin pistelisikin.

Siinä on yleensä maito,muna,soija,kaura,vehnä. Tai ainakin meillä oli. Lääkärihän sen päättää mitkä aineet testataan. Yleisin on tuo maito,muna ja soija...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat