Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilen tuli postissa lasten k-kirje (sitä k-sanaa ei saa käyttää, ilmeisesti roskapostivartija ei päästä läpi). Eli on kuulemma kiertänyt 1998 alkaen ja jos jatkuu vuoden loppuun, pääsee Guinnesin ennätyskirjaan ja vielä kukaan ei ole katkaissut...Posti kuulemma seuraa lähetyksiä tunnuksen avulla. (En kyllä usko, että Suomen Posti tekee yhtään mitään, ellei joku jotain siitä maksa...). Lapsen pitäisi saada sitten muutaman viikon päästä parisataa postikorttia.En itse oikein haluaisi jatkaa kierrosta, tuntuu jotenkin hankalalta vaivata tuttavia tällaisella lisätyöllä, etenkin jos jotkut saavat kirjeen jo ties kuinka monetta kertaa. Mutta en toki halua olla ensimmäinen, joka systeemin pilaa...eli onko joku muu jo katkaissut niin minäkin voin?!

Kommentit (8)

se siitä katkeamattomasta kirjeestä..ja kuvittele, kuka postissa seuraa sitä että kirjekuoressa lukee k-kirja 1998-2000. Onko jokaisella postivirkaiijalla ruutuvihko, johon laittaa lastin kun näkee kirjeen jossa tuo merkintä on ;-=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pieni tyttöni odottaa innokkaasti korttejaan. Vetoan sinuun ja muihin ketjukirjeen saajiin - laittakaa ainakin postikortit lapsille!!! Ei niitä tietenkään satoja tule, mutta tulisi edes muutama, ettei pienten tarvitsisi pettyä.

nyt syksyllä toinen lapseni sai saman kirjeen, tälläkertaa en yksinkertaisesti viitsinyt jatkaa ketjua, meneehän postimerkkeihinkin jo sievoinen summa.

Keskisuomalaisessa oli eilen juttu samaisesta kirjeen kierrättämisestä ja siinä postin joku tiedotuspäällikkö sanoi että posti ei saa seurata kirjeitä. Laki kieltää.

Mä sain kanssa ton kirjeen ja paperinkeräykseen meni. En laittanut eteenpäin kun ei sieltä kuitenkaan kortteja lapsille tule.

eihän niitä korttejakaan sitten tule, se ideahan siinä just on. Eli kortti lähetetään listan ensimmäiselle ja omiin jatkokirjeisiin sitten oman lapsen nimi listalle jne.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat