Seuraa 

Emme tiedä tulokkaan sukupuolta varmaksi joten nimiä on pyöritelty jos jonkinlaisia.Pidän vokaali -alkuisista nimistä. Pojan nimistä esim. Eelis, Elliot ja Ilmari ovat olleet minun mieleeni, mutta mies ei ole lämmennyt niille.Tytön nimistä olemme pohtineet Alisaa ja Almaa, mutta jääkö Otto sitten sisarussarjaan " orvoksi" jos lapsemme olisivat Otto, Aleksi ja Alina... Eli ehkä ei sittenkään A-alkuista nimeä..?Toiset nimet tulevat suvusta; pojalle Armas ja tytölle Anneli.

Kommentit (8)

olisi tosi samantyylinen veljien kanssa.Jotta Otto oineen ei jäisi orvoksi, voisiko typy olla Alma Ottilia tai Alma-Ottilia (/Odessa/Olivia/Orvokki)?Jos kuitenkin A edellämainituista syistä tökkii, miten ois sitten siskolle tai veikalle oma kirjain?Tyttö:

Elma

Ilse

UlpuPoika:

Eemi

Into

Uljas

Unto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nousevat tytönnimistä heti ensimmäisinä mieleen. Pojannimistä tosiaan jo pohtimasi Eelis kuulostaa hyvältä. Samoin Eljas/Elias (Elias nyt kovassa suosiossa, mutta kqaunis ja ajaton. Eljas olisi nimestä vähemmän käytetty muoto.)

Pojalle:Iivari

Ilari

Iiro

Eemeli

Eemil

Eerik(ki)

Eero

Eetu

UkkoTytölle:Elina

Emilia

Enni

Enna

Elli

Ella

Elisa

Emmi

Emma

Eerika

Ilona

Iiris

Inka

Ulla

Siinäpä jotain vaihtoehtoja, omat suosikkini Oton ja Aleksin sisarukselle olisivat: Ilari ja Ilona.

Myös Alma ja Alisa ovat molemmatkin kivoja..Alisa ihana :o)!Eelis ha Ilmari myös kivoja, mutta Elliot minusta ihan eri sarjaa kuin Otto ja Aleksi ;o)!Muutama ehdotus:Eveliina

Elisa

Elise

Elsa

Eevi

Elli

Elma

Evita

Emmiina

Elviira

Ilona

Iisa

Inkeri

Iina

IltaIlari

Iisak(ki)

Iikka

Elmeri

Eliel

Elias

Elmo

Iivari

Eemeli

Eskil

Erno

Erkka

Itse taitaisin antaa jollakin muulla kuin a:lla tai i:llä alkavan nimen, mutta ei se mikään pakko ole. Vokaalilla alkava olisi kuitenkin parhaiten sisarusten nimiin sointuva nimi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat