Vierailija

Kommentit (7)

En tajua miten se käytännössä hoidetaan kun itse en osaa tanssia. Luultavasti siinä käy niin että istun pöydässä kun sulhanen tanssittaa naiset läpi. Kivat häät joo. Minusta ei ollenkaan tanssia jos jompikumpi ei tanssi ja muuta tilalle. Tanssia saa ravintoloissa ja lavoilla koska vaan. Häävalssi tai häähidas korkeintaan. Paitsi jos tykkää tanssia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai sitten löydätte kompromissin. Kompromissi voisi olla vaikkapa muu häätanssi kuin valssi. Toisen tahto voittaa voisi tarkoittaa sitä, että sinä saat valssisi ja miehei saa taas jonkin muun jutun läpi, mistä sinä et niin innostu. Entä jos hankkisit ja maksaisit teille yksityisopetusta pari tuntia, niin sitten mieskin voisi röyhistellä rintaansa valssaamisellaan. Lähimmästä tanssiseurasta löytyy opettaja.

mutta koska miehelleni se oli tosi tärkeä - harjoitelimme " kulkurin valssi" monta viikkoa miehen siskon kanssa. Kompromissi oli sitten kuitenkin, se että oli sovittu, että meidän vanhemmat ja sitten myös häävieraat tulivat tosi nopeasti mukaan tanssimaan. Vaihdoimme myös partnerit, niin että sain tanssia oman isäni kanssa, joka jalkavamman takia ei pystynyt kun vähän " heilumaan" . Kukaan ei huomanut oma tuskani - jälkeenpäin vieläkin naurata koko tilanne.Häistä jäi tosi hyvä mieli, eipä olisi jäänyt, jos olisi pikkulapsenmaisesti vaatinut, että emme tanssi.Yritäkää löytää kompromissia - turha on riidellä näistä asioista.

Olette menossa naimisiin, jaatte elämänne ja joudutte tekemään vähän suuremmistakin asioista kompromisseja. Tämä on nyt alkumakua: sinä haluat tanssin ja mies ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat