Vierailija


Just sellainen lässyttäjä, joka jutuissansa on tehnyt vaikka mitä, mutta todellisuus on vähän muuta.Ja eikö 150-200 ole aika iso haarukka. 50 enemmän tai vähemmän on iso määrä.

Kommentit (18)

Naisten määrää en tiedä, enkä niihin lukeudu vaikka henan tiedänkin.

Tosin kyllähän hän työssään tapaa paljon opiskelijatyttöjä ym.

Sillä alalla kun ei ajatella ettei kuormasta syödä. Hena on vähän sellainen tyyppi että menee kaikkeen mahdolliseen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Mua ei ainakaan tuollainen pöljä plösäri sais puhuttua mihinkään. Ällöttävä känniperse.Mistä minä tiedän, mitä on sanonut sellaista, mikä olisi ollut varmasti valetta. En tunne tyyppiä, joten vaikea sanoa. Sen verran järki kuitenkin mullakin juoksee, että ymmärrän, ettei kukaan ole voinut kokea kaikkea, mitä joku toinen on kokenut 10 000 kertaa useammin/paremmin/jännemmin jne. Puhuvathan ne tytötkin jo siellä keskenään, että hitto mikä p***aa puhuva pelle.

Jätkä keksii 80% jutuistaan päästään, siis ihan keksittyjä juttuja ei totuuden hiventäkään.

On tyypille sattunut vähän liikaa kaikenlaista...


Luultavasti ne naiset on Henrin kanssa samantyylisiä...joten jokainen voi nyt mielessään kuvitella, minkälaiset naiset Henri on sänkyynsä kaatanut. Ei minusta mitään, millä kannattaisi ylpeillä :D *TIRSK*

Noin niinkuin kokemuksen syvällä rintaäänellä, niin jos haluaa " vain seksiä" , niin semmoinen 1-2 kumppania viikossa on aika normimäärä, ja helposti saavutettavissa kelle vain. Ja tuohon määrään on vielä vara vähän valitakin, ei tarvii ottaa ns. ketä vaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat