Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tietysti kaikkien kokemukset vaihtelee, mutta voisitteko lyhyesti kertoa, keneltä keittiötoimittajilta en ainakaan pyydä tarjousta!!! Oon siis tarjouspyyntöjä tekemässä ja tosi nopeella aikataululla kun vesivahinkoremontti sanelee aikataulun. Haluaisin kuulla ihan täydelliset fiaskot ja senkin, jos vaan jälkikäteen tuntu, että keittiökalusteet on huono laatuiset. Kiitos.

Sivut

Kommentit (27)

Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, viiden vuoden käytön jälkeen edelleen kuin uusi, missään ei mitään häikkää. Ja remonttia kun tehtiin, tilattiin samalta tehtaalta aika paljon muutakin kylppärikaappia ym. ja kaikki toimitettiin viimeistä ruuvia myöten ajallaan ja kerralla oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ainakaan Vantaan Keittiömaailmaa. Eikä varsinkaan heidän yhteydessä olevaa Remonttimaailmaa. Keittiömaailmassa huono palvelu. Remonttimaailmassa huono jälki.T. nimimerkkillä epätasaiset lattia- ja seinälaatat seuraavat 20v.

Näyttelykeittiössä kalusteet näyttivät hyviltä. Kokemusta omasta keittiöstä ei vielä ole, joten ans katsoa sitten.Oikeasti en edes usko tuohon kuvitelmaan, että on ihan susia kalustetoimittajia ja sitten tosi hyviä firmoja. JOS olisi tosi huonoja firmoja ja sitten huippuyrityksiä, niin ne hyvät menestyisivät ja huonot kuolisivat pois. Mutta näin ei ole, oikeasti laatuerot ovat aika pieniä.Se on sitten tuurista kiinni, millaisen asentajan saa ja miten hyvin ajan kanssa osaa elää tekemiensä kalustevalintojen kanssa. Se on makuasia, millaisesta keittiöstä tykkää ja mitä pitää hyvänä!Vierailija:

Lainaus:


Oikeasti en edes usko tuohon kuvitelmaan, että on ihan susia kalustetoimittajia ja sitten tosi hyviä firmoja. JOS olisi tosi huonoja firmoja ja sitten huippuyrityksiä, niin ne hyvät menestyisivät ja huonot kuolisivat pois. Mutta näin ei ole, oikeasti laatuerot ovat aika pieniä.Se on sitten tuurista kiinni, millaisen asentajan saa ja miten hyvin ajan kanssa osaa elää tekemiensä kalustevalintojen kanssa. Se on makuasia, millaisesta keittiöstä tykkää ja mitä pitää hyvänä!


Miten Puustellista ja Petrasta voi olla huonoja kokemuksia (kun ne on siis niiiin laadukkaita monen mielestä)? Vai olisiko kokemukset sen pohjalta, että ensin saa maksaa itsensä kipeäksi ja sitten ei ole ihan täysin tyytyväinen, vai kuinka?

suurinpiirtein kaikilla. Kannattaa kiinnittää huomio heloitukseen. Keittiö-netin kamppeet ihan yhtä hyviä kuin muiden, mutta palvelu hidasta.

Maalipintaiset ovet, ei naarmuja muualla kuin siellä minne lapset vahingossa tökkineet jollain terävällä. Tällä viikolla irtosi ensimmäisen kerran yksi saranan ruuvi eniten käytetystä ovesta. Ovat vielä allergiatestatuista materiaaleista valmistettuja.

Palvelu tökeröä ja asiantuntematonta (ainakin meiän kohdalle sattui sellainen myyjä).Tavara ei mitään huippulaatua, naarmuja näkyy jo ovissa jonkin verran. Samatin laminaattitasosta on lähtenyt pala pois (keittiö on siis vasta vuoden vanha!!).Niin ja sitten, keittiöön tipahteli osia pikkuhiljaa, eivät osanneet laskea paljonko mitäkin tavaraa oikeasti tarvii. Aina saatiin olla kinuamassa jotain, esim. saranoita tai vetimiä. Itse asiassa vieläkin puuttuu yksi kaapin hylly. Ei olla jaksettu vaan yksinkertaisesti hakea sitä!Mutta siis, en suosittele!!!!!!!

Ja on paljon edullisemmat kokonaisuudet kuin muilla. Plussaa myös se, että saa itse suunnitella. Tuttu mies oli töissä Puustellilla ja sanoi, että ne on kaikki b laatua mitä tehtaalta tulee, ja kuulemma maineen varjolla revitään kauheita hintoja. Suuret myyntiluvutkin perustuu täysin siihen,e ttä Kastelli taloihin on pakko ottaa puustellin keittiö. Kukaan järkevä ei sieltä hommaa

Toimituksissakin usein häikkää. Tuotteet sinänsä ihan ok. Pääasiallisesti myyjät aika hyökkääviä, eli kannattaa sitten omata itsekin hyvät neuvotelutaidot=)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat