Seuraa 

olen kiinnostunut kovasti. onko se hyvä juttu. mistähän niitä saisi edullisimmin, vaikka käytettynä. ei kukaan tunnu myyvän missään :(

Kommentit (8)

Kaapeissa ns. kahta eri standardimitoitusta. Seuraava huusholli on jo tiedossa ja sinne rakennan ainakin yhden liukuovisysteemin. Osasta tulee lasten leikkitlaan lelukorit, osa menee kaappeihin...Miten sellainen kangashuppu? Ikeassa oli muuten valmiina sellaisia liikuteltavia vaatesäilytysyksiköitä, joissa huputus tai verho. Vilkaisepa " Ikea - säilytys ja vaatekaapit."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siistikuntoisia, molemmissa 3 isoa koria ja yksi pieni.

jos joku on kiinnostunut niin laita sähköpostia hvm @ jippii.fi (poista välilyönnit). Nämä sijaitsevat Espoossa

Eikä ole mitään valittamista halvemman merkin laadussa, vanhimmat olleet käytössä kohta 6 vuotta ja hyvin liukuu...

Meillä korisysteemit ovat vaatekaapeissa, liukuovikaapeissa ja walk-in-closetissa.

Osiander, miten suojat kaapiston? Onko sinulla Elfan liukovet tai mitkä? Haluaisin rakentaa ' oman' systeemin uuteen kämppään. Ollessani ulkomamma muutamme parin vuoden välillä ja uskon että pidemmän päälle nämä Elfat olisivat käyttökelpoisemmat kuin 2 eri kaappia mitä meillä nyt on, ne kun eivät koskaan sovi seuravaan paikkaan. Mutta ne liukuovet tuntuvat vähän turhan kalliilta pariksi vuodeksi.... Suojaako verhot riittävästi niitä tavaroita siellä alla?Kiitos ideoista,Astra
Meillä on elfat lastenvaatekaapeissa, niissä säilyy sukat, yms alusasut ja yöpuvut. Ovat tukevia ja lastenkin helppo käyttää.Meiltä löytyy myös yksi tollanen " Ikea variaatio" joka tuntuu hepposemmalta ja hintelämmältä. Mutta on tietty halvempikin...Rautakaupoissa on toisinaan tarjouksessa noita elfoja. Meidän hyllyköt maksoi muistaakseni jotain 50e tietämillä. (per kpl)

Ihan ehdoton säilytysmekanismi Sovellan ohella vaatteille, työhuoneeseen jne. Niin ja lika pyykille pyykinlajittelussa mahtava.. Aina muutoissa matkanneet mukana ja lisää hankittu tarpeen mukaan.Avohyllyt yäk, taakse et näe ja tavaroita saa konttailla ja kurkotella...Ikean tai muitten halpikset ei liuù kunnolla pitemmän päälle ja takuut on Elfalla toista luokkaa. Plus osien monipuolisuus ja saatavuus jatkossakin. Aina on löytynyt sopiva koko kaappeihin, leveys, korkeus jne. sekä just ne korit, tasot jne. joita on tarvittu. Osia on vaihdeltu tarpeen mukaan keskenäänYksi vaatehuone on kalustettu Elfalla ja työkaluvarasto Sovellalla, lisäksi oma askartelunurkkani Sovellalla. Vanhimmat elfat ovat yli 10 v. takaa eikä kyllä missään näy.Kotimaisen Sovellan ja ulkolaisen Elfan perusidea sama, vähän erilaisia osia ja värejä.Halvimpia olen ostanut K-Raudasta, mutta esim. Anttilassa ym. välillä pakettitarjouksia.Suosittelen, joka sentin väärti!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat