Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hän tulee syntymään tässä kuussa (luultavasti) alle 2,5 kg painoisena, eli pieni vauva kyseessä.

Hänellä tulee olemaan siniset silmät ja vaaleat hiukset, hyvin rauhallinen luonne maha-ajan perusteella.Minä ja mieheni rakastamme nimeä Sylvi, ja laittaisimme sen jos lapsiparkaa ei kiusattaisi koulussa, mutta koska näin takuulla käy, täytyy keksiä jotakin muuta.

Eli tässä vaihtoehdot: Sofia, Emma, Helmi ja Siiri.

Muitakin saa ehdotella toki, mutta mieluiten joku näistä.

Olisi kiva kuulla mitä ajatuksia kyseiset nimet herättävät, ja mikä niistä on mielestänne kaunein?Toiset nimet on jo päätetty, ne ovat Olivia Annikki, eikä niitä enää vaihdella.Kysyisin muuten nimipalstalta, mutta täältä saa oikeasti rehellisiä mielipiteitä joita nyt kaipaan!Kiittäen, pian pienen tytön äiti

Sivut

Kommentit (43)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sylvikin on minusta todella nätti nimi, antakaa ihmeessä se nimi jos siitä pidätte :) Kaikkia kiusataan koulussa hitusen kuitenkin, joitakuita nimen perusteella ja toisia muista syistä.. Ei tuollaisia kannata miettiä.Ja onnea vain etukäteen pienokaisen johdosta :)

Joten se jää toiseksi nimeksi.

En tiedä uskaltaako Sylviä laittaa, meistä se on niin söötti nimi mutta joillekin kyseinen nimi on kauhistus.Jos lapsi olisi Sylvia, niin kuitenkin kaikki sanoisi Sylviksi.

AP

Omalla kohdallani kävi niin, että sain " kummallisen" nimen, jota monet oudoksuivat. Nimeni tuli kuitenkin muotiin n. 10 vuotta syntymäni jälkeen, eikä minua ole siitä ikinä kiusattu koulussa tai muuallakaan vaan päinvastoin nimeä on ihasteltu. Eikä ollut kaimoja omanikäisissä.

Helmi-nimeä eivät kaikki osaa taivuttaa, eli kannattaa mietiä jo valmiiksi, että tuleeko se ärsyttämään. Saatikaan lastasi, joka sitä joutuu korjailemaan=)Emma on kiva, mutta ehkä aavistuksen liian tavallinen.

Annan ääneni Sofialle!Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat