Vierailija

muumi lautanen tai kulho ja muumi ruokailuvälineet. Tai sitten muumi lautanen ja muki. Onko tyhmä lahja? Mitä itse tykkäisit ja kunpi noista parempi.

Vanhemmat sanoivat etteivät halua mitään kuvakehyksiä tms. kun niitä jo on.

Kyseessä kummilapsi

Kommentit (14)

kastelahjaksi muumi-lusikat 2 kpl. ja muumi lautasen. Molemmat rakkaus-sarjaa. Lahja oli aivan ihana! Suosittelen ja varmasti ostaisin itsekin jos tässä kummilapsia vielä saadaan!!! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varsinkin se setti missä lautasessa on sellainen sisäänpäin taittuva reuna. Siitä on pienenkin helppo ottaa lusikalla ruokaa, eikä ruoka tipu pöydälle. Meillä on tällainen ja käytössä vieläkin 5v. lapsella.Siinä toisessa lautasmallissa reuna taitaa olla suora (tyyliin Teema-lautasissa).

Ehkä lautanen ja aterimet on alkuun kätevimmät, voit sitten jatkossa jatkaa vaikka joka vuosi samaa teemaa. Tosin jossain vaiheessa kupit varmaan lentelee lattialle...Ehkä kuppi ja kulho nyt ja 1 v lahjaksi lautanen ja aterimet, kun alkaa itse treenata syömistä? Lopulta 18 v on jo aika hyvä astiasto koossa...

Sama malli taitaa olla niissä muumi-kahvilusikoissa, joita myydään 4 kpl paketeissa.Hyvä pyöreä lusikkaosa ja riittävän syvä kuppi että ruoka pysyy siinä, meidän 1v saa sillä syötyä ihan itsenäisesti.Hyvä idea jokatapauksessa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat