Vierailija

kuulin juuri, että lastemme koulussa, eri loukalla, on aivan järkyttävää koulukiusaamisat. EKALUOKALLA on poika joka, open sanojen mukaan, saattaa hakata jonkun henkihieveriin! Tai repiä toista kaksinkäsin hiuksista ihan ilman syytä. Eikä tuolle lapselle kukaan (opet, rehtori tms.) voi mitään kun vanhemmat sanovat lapsen olevan normaali, eikä tarvetta eritysluokalle ole?Kiitos kun sain purkaa tunteitani, olen lievästi järkyttynyt!

Kommentit (10)

vanhemmat ottivat asian tiukasti käsittelyyn. Poika vaihtoi sitten muualle kouluun. Kummaa tässä oli, että kouluun oli oikein sisäänpääsykokeet jo ennen ekaluokkaa ! Ilmeisesti ei testi mitannut sosiaalisia taitoja, joita näissä tapauksissa täytyy harjoitella lisää !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitäpaitsi jos poika todella hakkaa jonkun, sillloin pitää tehdä rikosilmoitus ja silloin ei auta vaikka vanhemmat olisi mitä mieltä tahansa !

En oikein usko AP:ta

jos sinne saakka ainakin kestää, kun pakolla siirretään toiselle luokalle. Kuvitella vaan voi sivullisten pienten lasten pelkoja näidenkin kuukausien aikana.

Mutta nopeasti se ei käy ja vaikeaa se on. Pitkän pitkä väsytystaistelu kunnan koulutoimen- ja lapsen vanhempien välillä. Vaatii paljon näyttöjä, muiden vanhempien yhteydenottoja ( virallisia ) ja perheneuvolan konsultaatiota, jotta prosessi etenee. Mutta on siis mahdollista saadajoko itselleen tai muille vaaraksi oleva agressiivinen lapsi turvallisempaan ympäristöön vanhempiensa vastustuksesta huolimatta.T. Tuolla tiellä kulkenut luokanopettaja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat