Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- oksasilppurin!Minä sain. Lahja oli valmistujaislahja, sain roikkuneet opintoni vihdoin viimein päätökseen.

Kommentit (14)

Mutta siis jos en itse laitetta tarvi niin mä varmaan kysyisin mikä on jutun juoni? Että kuuluuko lahjaan myös laitteelle käyttäjä ja lupaus siitä että pihahommat on aina hoidettu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän ei tajua lahjoista mitään. On aivan huippumies, mutta ei todella ymmärrä tätä puolta. Olen sanonut miljoona kertaa, että kukat ovat ihania, koskaan en niitä vain saa.Jos pyydän jotain, saan tasan sen mitä pyysin johonkin paperiin kietaistuna.

On olemassa hurjan käytännöllisiä naisia joiden mielestä kaikki kukat ja muut hömpötykset ovat pois heitettyä rahaa ja jotka rakastavat yli kaiken puutarha töitä ja puutarhan kunnossa pitoa.Tällaiselle naiselle varmaan oksasilppuri olisi tosi mieluinen lahja.Jos minä saisin oksasilppurin mieheltäni olisin hyvin hämäästänyt että mitä hän sillä meinaa, asumme nimittäin kerrostalossa ja meillä ei edes olisi käyttöä sille, saati sitten että en pidä puutarha töistä missään muodossa, en edes ole kukka ihminen.itse sain synttärilahjaksi Dildon, liukuvoidetta, ja pornofilmejä.

olin toivonut jotain romanttista... mies perusteli valintaansa sillä kun hän joutuu olemaan paljon poissa kotoa, että mulla olis " tekemistä" !

hieman kierrellen piti vastailla kun anoppi ja muut sukulaiset kyseli mitä sain lahjaksi... ;)

En kyllä osaa kuvitella, että oma mieheni mitään tollaista tekisi.Lahjan antamisessahan pääidea on juuri siinä, että toinen ihminen vartavasten tahtoo ilahduttaa toista, ja siis oikein miettii parhaansa mukaan jotakin sellaista, mistä toinen olisi iloinen. Jos mun mieheni oikeasti kuvittelisi, että innostuisin oksasilppurista, hän ei selkeästi tuntisi minua tippaakaan. Jos taas ei edes vaivautuisi miettimään, mistä oikeasti pitäisin, vaan ostaisi tarve-esineen omaan käyttöönsä muka lahjana minulle, olisin loukkaantunut.

Luulatavasti ajatteli ilahduttavasa mua kun ollaan rakentamassa omakotitaloa johon sitten tietenkin saadaan oma piha josta tietää minun olevan jo etukäteen onneni kukkuloilla. Puutarhanhoitoväline siis :) ap

Jos tunnustaisi, että olisi, nauraisin. Ellei tunnustaisi, suuttuisin. Uusi pölynimurikin olisi parempi lahja, sillä sentään tekisin jotain.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat