Vierailija

Nyt vasta näin seiskan lööpin, joka varmistaa sen että Susanna on selkeesti juoppo ja todennköisesti puheet masennuksesta ovat ihan totta.Toivottavasti sillä on läheisiä jotka saa sen hoitoon. Ei näytä hyvältä muuten.

Kommentit (19)

pistin seiskan boikotiin jo keväällä enkä sitä enää osta. Jotenkin mitta täyttyi Seaiskan paskajutuista lopullisesti Lordi voiton jälkeen. Ihmisten suruilla ja suhteilla mässäilevä lehti. Yrjöttävää.

Tämä on juuri niin Suomea: juomista ja humalaa katsotaan sormien läpi siihen pisteeseen saakka kun ongelmasta on tullut niin näkyvä, ettei sitä voi olla huomaamatta. Sitten alkaakin seuraava vaihe, kansakunnan juoppo ja sen kuvan ylläpito.Oksettavaa.Julkinen humalassa esiintyminen on aina asia, josta pitäisi huolestua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Nyt kaikki mammat joukolla seiskaa lukemaan ja ahmimaan sitä faktatietoa mitä seiska julkasee. Onhan se ihan taatusti totta, kuvat ja kaikki.

Esikoinen silloin vielä ihan pieni ja pidän häntä sylissä, kun mies sitten räpsi kuvia, ja yhdessä näytän ihan hirveeltä vajaa-älyiseltä deeku mammalta vauva sylissä. Ollaan kyllä miehen kanssa monet naurut naurettu sillekin kuvalle!! :-DDDTotuus on että siinäkin kuvassa olen vesiselvä ja muutenkin juon tosi harvoin.

Monet alkoholistit esimerkiksi ennemminkin laihtuu kuin lihoo ja naiset pitää kuteet ja feissin ojennuksessa viimeiseen saakka.Noita seiskan kaltaisia kuvia on sitäpaitsi yksikertaisesti liikaa, niinkuin tämä maikkarinkin:http: //www. mtv3. fi/viihde /uutiset /televisio. shtml /466492? muut

ja tuli kyllä lähinnä mieleen että Seiskan toimittajilla ei ole kyllä minkäänlaista suodantinta - kaikkensa yrittävät jotta lehti myisi. Työtänsähän he tietty tekevät, mutta jotenkin säälittävää, että tuollaisellakin p:llä jotkut elää. Käy todella sääliksi Susannaa kun on joutunut tuollaisen riepotuksen kohteeksi. Vois toimittajat vähän ajatella että kyseessä kuitenkin senikäisten lasten äiti, että näkevät nekin nuo jutut. Kivakiva.PS. Meillä suvussa ihka oikea juoppo ja SS kyllä ainakin noiden kuvien perusteella vielä aika kaukana siitä.


Kenestä tahansa saa juopuneen näköisen, kun ottaa kuvan oikealla hetkellä. Esim. juuri kun on laskemassa päätä alaspäin ja räpsäyttämäsä silmiä...ehkä vielä mutisee jotain itsekseen, että suu on auki.Ihan höpöhöpö-kuva. Mutta itsepä on Susanna kerjännyt seiskan toimittajat niskoilleen. Aika provosoivastihan tuo on lausahdellut ja antanut juttuja itsestään viime aikoina.

valokuvassa ilmeen, jossa näyttäisin ihan juopolta. Vaikken viinaa ole moneen vuoteen maistanut.. Voihan tuo olla viinaan menevä tai muuta mutta se seiskan kansi nyt ei todista mitään..

Sitä on juoruttu jo pitkään ja se käyttäytyy niin paniikinomaisesti.Sinänsä muuten sekin ihmelliistä että siitä kaikkein kilteimmän näkösestä Christianista tuli Idolsien pahin doku. Tai no, ehkä ei, noinhan se usein menee.Molemmat tarvitsisivat apua, veikkaan.

Lopetin seiskan vaikken maksanut siitä, vaan sain sen työpaikan kautta ilmaiseksi. Päätin kuitenkin, että meille ei enää tuollaista paskaa kanneta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat