Vierailija

jos on pihaan jätetty. Meillä monesti sellaisia tilanteita, että joudun lapsen kanssa lähtemään kiireesti kotiin ja leluja jää, illalla kun haen ei niitä enää ole. Sitten näen nämä lelut eräällä lapsella ja äidin mielestä ne on nyt hänen lapsen koskan hän on löytänyt? Omasta talonyhtiön pihasta.

Mitä tekisitte?

Kommentit (17)

Minusta kyseinen äiti tekee ison karhunpalveluksen lapselleen opettamalla, että kaiken saa ottaa, mistä ei joku pidä kaksin käsin kiinni tai jota ei ole pultattu kiinni lattiaan. Sinä voisit yrittää vaikuttaa tuohon, etkä hyssytellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

viikottain putsata joten lähtöjä tulee. Ja kyllä lelujen pitäisi olla haettavissa parin tunnin päästä vielä mutta kun ei koskaan löydy, paitsi siteen kuulen, että se ja se vei sen taas.. Joo, pyörät ja isommat meillä Xandris onkin visusti lukkojen takana.

-ap

yhteiset lelut ja silti jokainen lapsi tuo omiaan välillä mukana ja ne, jotka lapsi tuo kotoaan, ovat todella hänen ja lupa ottaa takaisin jos ovat jollain toisella. En esim anna muista puistoista koskaan ottaa mitään mukaan, sillä nehän ovat jonkun toisen omaisuutta!

Se toinen äiti opettaa lapselleen että varastaminen on ok!! Sano sille suorat sanat ja ota lelusi takaisin! Kannattaa myös nimetä selkeästi omansa että voi todistaa sen kuuluvan teille

ja karmea sotku siitä usein syntyykin. Älkää jättäkö niitä lelujanne sinne pihalle enkä minä oikein ymmärrä, mikä voi olla sellainen usein toistuva tilanne että pitää niin kiireellä lähteä ettei kerkiä jälkiä siivoamaan. Ei kai se lapsikaan joka päivä itseään sairaalakuntoon telo?

Käsittämätön ämmä sulla naapurina, ei voi muuta sanoa. Kysy häneltä, toimiiko hänen logiikkansa myös kalliimpien tavaroiden suhteen eli " löytävätkö" he esimerkiksi lukottomat pyörät itselleen kadulta? Tai että voitko sinä " löytää" hänen perheelleen kuuluvat pyykit pyykkinarulta?

Täytyy olla tarkempi ottaa vaan niin päähän kun pienen pojan lempileluja on viety ja vielä sellaisia ettei niitä niin vaan saa kaupasta uusia.

-ap

ja kyttäisin naapurin lapselta jonkun suosikki lelun ja ' ryöstäisin' sen... ehkä saisi äidin mielipiteen muuttumaan. (potkaiskaa vaikka lempipallo pusikkoon ja ' löytäkää' se sieltä vähän myöhemmin... :-)naapurilla ihan sairas ajattelu malli...

En osaa antaa sinulle mitään rakentavaa vinkkiä. Meidän taloyhtiön leikkipaikalla on kaikkien lelut sulassa sovussa hiekkalaatikolla (ja vähän sen ympärilläkin) eikä niitä kukaan keräile pois ennen syksyä. Lapsia on tosin vain muutama ja kaikilla leluissa nimet. Leikkipaikan ulkopuolelle eksyneet lelut keräillään kyllä takaisin omalle alueelleen.

mutta äiti siis tietää että lapsensa otta toisten lelut pihalta ja vie kotiin mutta hänestä se on ihan jees, mitäs jätit.

Täytyy tutkia lapsen taskut vähän paremmin ennen ulos menoa, on vain niin näppärä 2vee nappula salakuljettamaan esim. myös vaipassaan pikku autoja : )

-ap

Laita leluihin todellakin lapsesi nimi mustalla tussilla. Jos lelusi löytyvät heidän pihastaan voit käydä hakemassa omasi pois. Ei tarvitse keuhkota, mutta asiallisesti voi huomauttaa, että heillä on teidän omaisuuttanne. Meillä ei ole leluja viety kuin vahingossa tai meille tullut toisten leluja vahingossa, mutta helpottui lelujen etsiminen heti kun pistin kaikkiin niihin lapseni nimen ja he merkitsivät omansa.

Vierailija:

Lainaus:


Täytyy olla tarkempi ottaa vaan niin päähän kun pienen pojan lempileluja on viety ja vielä sellaisia ettei niitä niin vaan saa kaupasta uusia.

-ap
En kyllä ymmärrä, miksi jätät niitä leluja sinne ulos (vaikka lapset huutaisivatkin), jos kerran tiedät, mitä niille tapahtuu...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat