Seuraa 

mitkä on perustelut sille, et lapsen pitäis matkustaa autossa selkä menosuuntaan kolme vuotiaaks asti?

Ja onkse vaan suositus vai onko se esim. likenneturvallisuus laissa määrätty?Ostettiin just uus turvaistuin ja liikkeessä myyjä vain sano, et kolmeen ikävuoteen asti sit selkä menosuuntaan. En tajunnu kysyä syytä ja se jäi sit askaruttaan.

Meillä poika nyt vuoden vanha ja täähän tarkottaa nyt sit sitä, et kahteen vuoteen ei sit kukaan mahdu eteen repsikan paikalle.Onko joku laittanut lapsen jo aikaisemmin matkustamaan kasvot menosuuntaan? Minkä ikäisenä?Aurinkoista päivää toivottaa, zanniz ja poika 1vKommentit (1)

Tosiaan selkä menosuuntaan istumista suositellaan just siksi, että lapsen pää painaa muuhun ruumiiseen ( kauhea sana, heh) verrattuna paljon. Jos tulee kolari niin pää retkahtaa kovalla voimalla eteenpäin. Jostain luin, että yleisin kolarisuunta olis esim. peräänajot jolloin pää siis retkastaisi voimalla eteenpäin.

Tietty käytännössä kaikki lapset ei mahdu istumaan selkä menosuuntaan lähes kolmivuotiaiksi asti. Me ollaan kyllä käännetty istumasuunta suunnilleen kun lapset on ollut reilut kaksi vuotiaita. Ei ole kovin kivaa istua jos jalat on aivan kippuralla =(

Nythän tuli voimaan uusi laki noista istuimista, löytyy varmaan netistäkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat