Vierailija

ään tietoa, miksi näin?

Kommentit (18)

isä sanoi, että oli tavannut ja halannut jne.

tosiaan tuo tappaja oli sanonut tytölle vaatineensa lunnaita ja, että vanhemmat eivät olleet halukkaita maksamaan, vaikka tämä oli vale. ei ollut siis vaatinut mitään oikeasti, van halusi uskotella tytölle, ettei häntä kaivata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että vanhemmat ei halua maksaa lunnaita ja oli uhannut tappaa itsensä ja tytön, jos tyttö karkaa. Oli pitänyt nälässä siellä pienessä 160 cm korkeassa kopissa ensin ainakin vuoden, ettei ollut päästänyt sieltä ollenkaan pois.äitihän olisi heti halunnut tavata.8 vuodessa vai 10 vuottako se tyttö oli vangittuna, ei ole mitään entistä suhdetta mihin palata vaan tilanne on täysin uusi ja käsittämätön kaikille, ei siihen ole voinut varautua

lukekaa vaikka expressenin sivuilta, jos ymmärrätte toista kotimaista, painaa 2 kg vähemmän kuin 10-vuotiaana pulleana tyttönä, jolloin 44 kg

traumat välttämättä ulospäin näy ja jos on joutunut pedofiilin hyväksikäyttämäksi 8 vuotta, niin tuskin siitä ihan terveenä selviää. Ja samalla pedofiili on uhannut tappaa hänet ja itsensä ja muita ihmisiä, jos karkaa. On siinä varmaan tosi syvät traumat jääneet.Minkähän takia pitää muuten kaikissa kuvissa huivia tai hattua päässä?

tunnistaa helpommin kuin hiuksista. En kyllä ymmärrä, mitä se huivi suojaa...Anyway tyttöhän sanoi haastattelussa, että haaveilee lähtevänsä äitinsä kanssa risteilylle, ja ettei ole ollut aikaa tavata vanhempia, kun lääkärintutkimuksia on ollut niin paljon.

ja on katkeroitunut kun eivät ole tulleet ja toisekseen sieppaaja on voinut manipuloida tyttöä ajattelemaan ettei vanhemmat halua häntä takaisin jne.

Tyttöhän oli siepattu aamuna jolloin hän oli riidellyt äitinsä knassa ja lähtenyt kotoaan jopa passi mukanaan..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat