Seuraa 

Ensi viikolla olisi edessä kaavintaan meno. Kohtuun oli jääny jotain kalvoja, jotka ei jälkivuodon mukana tulleet pois. Tyttö on nyt 2,5kk ja ollut tähän asti pelkästään täysimetyksellä.

Kauanko muilla on mennyt vastaavassa toimenpiteessä heräämisineen? Ja kuinka pian on saanut imettää? Yritän lypsää maitoa talteen tuota päivää varten. Kuinka paljon suunnilleen 2,5kk vanha vauva syö yhdellä syöttökerralla? Niin ja mitkäs olikaan suositukset kauanko äidinmaito säilyy pullossa huoneenlämmössä, entä jäkaapissa jne? Ja jos ei pullosta huoli maitoa niin onko muita hyväksi havaittuja keinoja saada maito kelpaamaan?

Voiko hormonikierukan asentaa kaavinnan yhteydessä?PS. Tiialle terkkuja! : D

Kommentit (4)

mape80:

[quote]
Kauanko muilla on mennyt vastaavassa toimenpiteessä heräämisineen? Itse toimenpide on ohi vartissa, heräämössä menee pari tuntia.a kuinka pian on saanut imettää?Tämä sun täytyy kysyä sairaalasta.Yritän lypsää maitoa talteen tuota päivää varten. Kuinka paljon suunnilleen 2,5kk vanha vauva syö yhdellä syöttökerralla? Kun varaat 2 dl maitoa / syöttökerta, niin pitäisi riittää.Niin ja mitkäs olikaan suositukset kauanko äidinmaito säilyy pullossa huoneenlämmössä, entä jäkaapissa jne? Joku imettäjä voi vastata.Ja jos ei pullosta huoli maitoa niin onko muita hyväksi havaittuja keinoja saada maito kelpaamaan? Tissi.Voiko hormonikierukan asentaa kaavinnan yhteydessä? Ei, mutta jälkitarkastuksessa sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat