Seuraa 

Hei!Katselin tuolta kyseisen yrityksen sivuilta tilausta nimenomaan Recaron Young Sportia ajatellen.Miten tuotteet maksetaan ja missä yhteydessä (heti tilattaessa vai miten)? Ymmärsinkö ehkä oikein, että sähköpostiin tulee tilinumero ja summa, joka maksetaan?Kuinka kauan teillä tuolta tilanneilta on toimitus kestänyt ja onko kauppa sujunut ongelmitta? Hurjaltahan kuulostaa aina tuo etukäteen maksaminen.Muutoin tilaus vaikutti ihan selkeältä.Kiitos jo etukäteen vastauksistanne.

Kommentit (4)

Tilasimme juuri tuon Recaron Young Profi Plus -turvakaukalon kyseisestä nettikaupasta heinäkuussa ja tilaus onnistui todella hyvin ja toimitus oli erittäin nopea.

Tilaus maksettiin verkkopankin kautta ulkomaanmaksuna etukäteen ja sähköpostiin tuli tilausvahvistus.

Tilasimme kaukalon, isofix-jalustan ja matkarattaat pakettina ja ne toimitettiin alle 2 viikossa ilman ongelmia ja moitteettomassa kunnossa.Posti olisi tuonut tavarat kotiin, mutta koska emme olleet kotona silloin, haimme ne postista seuraavana päivänä.

Mielestäni tilaaminen onnistui hyvin ilman kovin loistavaa saksankielen taitoakin :) Joten voin lämpimästi suositella kyseisestä nettikaupasta tilaamista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eipä ole tuolta tullut tilattua, mutta muuten kyllä Saksasta.Eli kyseisessä kaupassa näytti olevan maksuvaihtoehdot tilisiirto etukäteen tai paypal. Todennäköisesti lähettävät sinulle maksutiedot sähköpostiin jos tilisiirron haluat tehdä etukäteen. Jos tuo rahat siirtäminen etukäteen kauhistuttaa ja sinulla on luottokortti niin käytä paypalia.Eli rekisteröidyt paypaliin, jonne annat luottokorttisi tiedot. Näin Paypal maksaa tuotteesi eteenpäin ja he veloittavat luottokorttiasi. On siis vain turvallisempi tapa maksaa ostoksia luottokortilla, koska kortin tiedot eivät mene paypalilta eteenpäin. Googlettamalla löytyy suomeksikin tietoa paypalista =)Hyvä kauppoja !

eetunäiskälle,Huolimatta siitä, ettet ole tilannut kyseisestä firmasta, kommentistasi oli apua, kun yritin huonolla saksantaidollani selvittää toimintatapoja sivulta:)Jostain aiemmasta viestistä taisin vähän aikaa sitten lukea jonkun tilanneen tästä firmasta juuri istuimen myös, ja kaupat olivat sujuneet ymmärtääkseni hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat