Vierailija

on ihan järkyttävän pahaa! Miten tuota voi vauvalle antaa, kun ei itsekään pysty nielemään? Yök!!!!!

Sivut

Kommentit (25)

on muistaakseni 95-prosenttisesti etanolia. ELikkä suomeksi sanottuna viinaa. Ei ihme että maistuu pahalle... Mastoin sitä itsekin joskus kun lapsi irvisteli sille niin pahasti ja tulin sitten katsoneeksi valmistusaineita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On tietysti saanut sitä aika monta kertaa 10kk aikana joten on tottunut... Annan nykyään aina vitamiinin aamupuuron yhteydessä sillä se puuro ei meinaa upota millään. Mutta kun lusikassa on vitamiinin jämiä niin kyllä maittaa. Käsittämätöntä.

Ei suostunut vauvana nielemään niitä mauttomia ollenkaan. Vaan Jekovit kelpasi. Ja sama homma on toisenkin lapsen kanssa. Hyvää näyttää olevan.

Kun vauvalle annetaan Jekovitia, kaikki isommat lapset on jonossa kieli pitkällä " mulle kans!" . Meillä on kaikki saaneet Jekovitia sen 2 v tai mitä nyt kulloinkin on suositeltu, nykyään se taitaa olla 3v.

kyllähän se etanili viinaa on. Siksi välillä naurattaa kun äidit kauhistelee muutaman oluen ottamista imetyksen aikana. Sitten kävelevät kaapille ja antavat lapselleen vähän jekovittia :)Ei tarvinnut, kun mainita Jekovitista niin olivat suu auki keittiössä odottamassa " herkkua" . Mutta se on kyllä ihan järkyttävän pahaa omasta mielestäni.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat