Seuraa 

Eli olen etsinyt sellaisen joka perheessä tutun viipaleperunan ja liha/jauhelihanlaatikko ohjetta. Liemenä siinä on ollut lihalientä ja kenties kermaa/kananmunaa.



Mistään en ole löytänyt ohjetta,mutta toivottavasti täältä saa avun. Olisi ihana tehdä ruokaa minkä muistaa lapsuudestaan.

Kommentit (2)

reilu kilo perunoita viipaloituna

400g jauhelihaa (itse käytän kevyt-nautasikaa 10%rasvaa)

sipulia

1tl suolaa

pippuria

2dl kermaa

2dl vettä



Ruskistusvaiheessa laitan jauhelihan joukkoon paprikajauhetta, hitusen suolaa ja pippuria. Ladon kevyesti öljyttyyn vuokaan perunat, sipulit ja jauhelihan, väliin ripottelen suolaa ja pippuria. Päälle kerma ja purkin huuhtelen vedellä ja kumoan huuhteluveden ruoan päälle. Luomuihmisenä kun en tykkää käyttää ruokakermoja tai lihaliemiä =) Mutta tietysti niitä voi laittaa =)



200asteessa reilu tunti, niin että neste on imeytynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat