Seuraa 

Usko... miten se liittyy vihan purkamiseen. Olisiko pikemminkin niin, että kysyjällä on oma väärinkäsitys uskovaisista..Kyllä meillä ainakin ihan suoraan sanotaan mikä suututtaa. Jos on huono päivä niin saattaapa tulla ärhäkästikin sanottua. Periaatteena meillä kuitenkin on (siis meidän kotona, muista en voi puhua kuin itestäni) , että vihan tunteiden purkamisessakin olisi hyvä muistaa kohtuus... Annammehan me lapsille esimerkin siitä, miten asioita voi selvitellä. Aikuisen on kuitenkin aina muistettava, että tosiaan on aikuinen.Pidän myös tehokkaampana, ja miellyttävämpänä, jos hullun raivon sijaan voi kertoa mikä suututtaa, vaikka sitten ääntään korottaenkin... Mutta sellainen suora raivo, huutaminen ei mielestäni ruoki kanssaihmisten ymmärrystä, siis he eivät todennäköisesti ota selvää mikä mättää... Eivät ole ehkä kovin vastaanottavaisia.Siitä huolimatta joskus palaa proppu oikein kunnolla ja tulee minulla ainakin joskus jopa huudettua! Pyrin kuitenkin, en suoranaisesti uskoni, vaan ihan omanarvontunteeni, takia löytämään parempia keinoja itseilmaisuun.

Minun keinoja tasapainoisen mielen säilyttämiseksi on aktiiviurheileminen... Harrastan 4 kertaa viikossa liikuntaa ja kummasti se pitää mielen hyvänä ja lisää itsekontrollia..Mutta... kaiken kaikkiaan...

Jokainen osaa varmasti suuttua. Muinusta se, että miten suuttuu, liittyy pikemminkin temperamenttiin kuin uskovaisuuteen.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat