Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ongelmani on siis kummallinen iho; pintakuiva sekaiho, lisättynä voimakkkaalla couperosalla ja kiiltää niin vimmatusti jo parin tunnin kuluttua puuterin laitosta. Myöskään meikkivoide+puuteri yhdistelmä ei pidä kiiltoa poissa.Meikit on Lumenen ja puhdistusaineet myös. Puhdistusaineet lupaavat kyllä kiillon poisvientiä ja ovat nimenomaan sekaiholle tarkoitetut. Kasvovettäkin käytän. Pakko on laittaa rasvaa, kun iho kiristää ja kuumottaa kovasti jos ei mitään laita.Vai pitäisikö jättää rasvaaminen pois paitsi silmänympäryksiltä? Kiitos kaikille avunantajille!

Kommentit (6)

ne sekaihon tuotteet. Ne kuivattavat ihoa jonka vuoksi iho tuottaa vain enemmän rasvaa. Tilalle kuivan ihon tuotteet. Itselläni on käytössä Erisan. Iho ei enää kiillä eikä kiristä. Ei tarvitse rasvailla.

käytät liian voimakkaita tuotteita. Ihon rasvoittumisen aiheuttaa liian kuivattavien tuotteiden käyttäminen tai yleensä ihon liiallinen peseminen/hoitaminen.Mitä vähemmän ihoa hoitaa, sitä paremmin se voi.Minullakin oli ennen paha akne ja todella rasvoittuva iho. Ei ole enää.Hoitokeinoni olivat: vähähiilihydraattinen ruokavalio. Ja kaikkien rasvaiselle iholle tarkoitettujen, kiillon poistamista lupaavien tuotteiden käytön lopettaminen. Iho on nyt terve ja normaali, kun en puunaa sitä liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pintakuivuus aiheuttaa sekin kiiltoa ja meikkivoide ei imeydy kunnolla.Sinuna satsaisin ja kävisin kosmetologilla hakemassa juuri ihoosi sopivat hoito-ohjeet. Hyvä kosmetologi osaa antaa myös niukempibudjettiselle asiakkaalle sopivat vinkit, eikä tuputa pelkästään kalleimpia tuotteita.Eli ihan saman ongelman kanssa painiskelen minäkin, vaikka lähtökohta hieman eri. Eli rasvainen mutta pintakuiva akne iho (kyllä, vielä yli 30v:llä voi olla akne) ja ihan sama mitä tököttiä laitan naamaani, kaikki lupailevat aina että poistaa kiillon ja antaa matan pinnan, niin viimeistään iltapäivällä kiillän kun peili. Nenä näyttää siltä kun olisin sen dipannut öljypurkkiin.

Mikä auttaa vähän on kun kasvopaperillä imen pois suurimmat rasvat.Ja vaikka en laittaisi mitään meikkejä, silti kiillän aina loppupäivästä.Couperosa pahenee varmasti tuon takia. Minkälainen kosteusvoide sulla on nyt käytössä?

Suosittelen tuotteiden vaihtamista.Minkä hintaluokan tuotteita olisit valmis ostamaan?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat