Seuraa 

onko teillä kokemusta itselle ostettavista sydän äänten kuuntelu laitteesta? Onko siitä enämpi harmia vai itselle hyötyä. ja toimiiko ne luotettavasti. mistä muuten niitä saa tilata? näin kyllä neuvolassa jotain esitteitä.

Kommentit (6)

Itselläni myös yksi kohtukuolema takana ja laite on ollut todella sen 69 euron arvoinen, jonka siitä maksoin...ihan vaan oman mielenrauhan vuoksi. Sitä paitsi meillä on ollu ihan hauskaa kun iskäkin on saanut luurit korvilla kuulustella pikkuista milloin haluaa. Mulla kuului sillä omalla laitteella jopa ennen äänet kun neuvolassa, joten ei ollut laadussakaan moittimisen varaa. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla on raju keskenmeno taustalla, ja oli hengenlähtö lähellä. Kokemus nyt väistämättäkin loi jonkinasteista huolta varsinkin alkuraskauteen, ennen kuin liikkeet alkoivat tuntumaan. Arjen kiireiden keskellä kahden lapsen kanssa kun ei ole ihan vaivatonta ravata alituiseen neuvolassakaan.Voin suositella, enpä koe rahojen hukkaankaan menneen moisesta henkisestä tuesta.

ihmettelen vain että miksi ihmeessä hankkisit semmosen?? turhaa vaan rahat menevät. voisi kuvitella että ne laitteet on vähän pilipali juttuja. sitä paitsi neuvolaan pääsee kuuntelemaan sydänääniä usein.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat