Vierailija

meillä akvaariossa 2 kultakalaa. Ostettaessa oli ihan saman kokoisia, aika pieniä vielä. ostettiin samaan aikaan samasta paikasta noin 3kk sitten. nyt toinen kaloista kasvanut puolet isommaksi kuin toinen. Onko kyseessä siis uros ja naaras vai mistä noin iso kokoero johtuu?

Kommentit (3)

olisi se 5kalan 500litrainen akvaario!ja tuo kokoero voi johtua liian pienistä tiloista. vahvempi ja voimakkaampi kasvaa ja tilan vähyydestä johtuen heikompi lopettaa kasvamisen varhain. ja elinikä todennäköisesti ei tule olemaan yhtä pitkä kuin suuremmalla.syötäthän niille kultakalan omaa ruokaa ja onhan vesi viileä (et siis pidä mtn veden lämmittäjää siellä?

Akvaario on tosiaan iso, taitaa olla juuri tuon 500litraa. En tiennyt, että niitä pitää olla useampi, eli täytyy käydä ostamassa sitten 3 lisää. Kaverina on ainoastaan neontetroja ja 1 monni. Miksi niitä pitää olla 5 vähintään? Samaa ruokaa olen antanut kaikille kaloille, eli täytynee käydä huomena ostamassa sitten kultakalaruokaa myös. Outoa, että eivät akvaarioliikkeessä kertoneet!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat