Vierailija

Me ollaan 4 hengen perhe ja ollaan koettu että astianpesukone ei nopeuttaisi paljonkaan tiskaamista kun astiat pitää esipestä kuitenkin ja samalla vaivalla kyllä haluan tiskata ne käsin.Kommentit (9)

Lapsuudenkotona oli aina astianpesukone, niin että opettelin tiskaamaan vasta kun muutin omilleni, enkä ole koskaan oikein tajunnut, miksi sitä pidetään niin epämiellyttävänä puuhana. Meitä on vain kaksi, niin että ei sitä tiskiä niin paljoa tule, eikä sen peseminen ole homma eikä mikään.Ei mulla mitään periaatetta ole astianpesukoneita vastaan kuitenkaan. Varmaan on kätevä, jos on iso perhe, ja jos on sellainen keittiö, johon sopii. Meidän keittiö on enemmänkin mummonmökin tyyliä, niin että siellä näyttäisi hassulta. Ei siellä ole mikroja eikä muutakaan vastaavaa.

Olemme kolmihenkinen perhe, hiukka vajaa 30-vuotiaita molemmat mieheni kanssa ja yhdessä asuttu heti lukiosta saakka... Lapsemme on 6-vuotias. Emme ole koskaan tunteneet, että meillä olisi tarvetta astianpesukoneelle - eikä pyykinpesukoneelle (!!). ;o) Pyykit on toki tullut aina koneella pestyä, mutta taloyhtiön pyykkituvassa. Nyt alkutalvesta muutamme ensimmäiseen omistusasuntoomme ja siellä sitten on sekä astian- että pyykinpesukone. Uusi juttu meille, saas nähdä tuleeko astianpesukoneesta pikku hiljaa asia, jota ilman emme haluaisi elää vai tuleeko astioita pestyä vähän väliä käsin vanhasta tottumuksesta. :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiesittekö muuten, että tiskikoneessa käytettävät pesuaineet ovat aika " myrkkyjä" , jossain lehdessä oli taannoin juttua, että ruumiinavauksessa huomataan onko kuolleen taloudessa tiskattu käsin vai koneella... Mitään " hengenvaaraa" konetiskiaine ei tietenkää tuo, mutta jotenkin sen käytön huomaa elimistöstä... Kannattaa myös katsoa paljonko sitä konetiskiainetta käyttää, sillä suositellut määrät ovat ylöeensä todella sioja, paljon pienemällä määrällä tulee ihan yhtä puhdatsa:)

Astianpesukoneet on rasittavia, sama aika menee niiden tyhjentämiseen ja täyttämiseen kuin käsin tiskaamiseen menee, ja aina kun tarvitsee jotain astiaa, se on koneessa ja kone päällä...

eikä meilläkään ole konetta. Ollaan joskus puhuttu ostavamme, mutta ei ainakaan vielä olla sitten ostettu. Eli tiskaan 2 kertaa päivässä :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat