Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millaiset ostatte talveksi (noin suurinpiirtein, minkätyyppiset ja mitä hintaluokkaa olevat)? Ja kuinka monet kengät teidän lapsilla per vuodenaika? Lapsen ikä?

Kysyn mielenkiinnosta vertaillen omaan tilanteeseen. Kiitos jos jaksoit vastata.

Kommentit (13)

Poika 6v; nyt käytössä Kangaroosin lenkkarit ja Timberlandin sellaiset lenkkarin ja kävelykengän välimuoto. Sappaat vuorilliset Tretornit (eskarissa) ja kotona Nokiat.

Talveksi sitten jonkinlaista talvikenkää. Tukevaa, koska hiukan lättäjalka.Tyttö 4v; nyt Peppi-lenkkarit ja Cirafin kävelykengät, Nokian kumpparit. Talveksi odottamassa Reimatecin talvikengät (toivottavasti on sopivat).Poika 1½v; nyt Eccon varrelliset ensiaskelkengät ja Nokian kumpparit. Talveksi pitää ostaa talvikengät, ehkä Kavat tai Tepsut...Meillä ei harrasteta mitään " välikausikenkiä" , vaan aika paljon kuljetaan kumppareissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän 1,5 v:llä on yhdet lenkkarit joita on käyttänyt koko kesän. Kumpparit ja sandaalit jotka omistetaan on liian isot käyttöön :( Pienempiä ei ole sattunut silmään kun ei akuutti tarve ole ollut.Lisäksi hänellä on kahdet nahkakengät joita käyttää kun mennään johonkin " ulos" , ravintolaan syömään tms.Syksyksi pitänee ostaa jotkut tollaset goretex-kengät kun kumpat on tosiaan ihan liian isot. Ja niillä pärjännee kyllä sitten koko syksyn.

4- ja 6-vuotiailla lapsilla on parit kävelykengät/lenkkarit, kahdet sandaalit (vielä nyt alkuviikolla oli sen verran lämmintä, että niilläkin tarkeni, muttei kauaa), kahdet kumpparit (toiset kotona, toiset päiväkodissa). Yhdet juhlavammat kengät molemmilla.Talveksi ostan vedenpitävät gore-texit ja lämpimät nahkakengät molemmille.

tytöllä: lenkkarit, sandaalit, nahkaiset kävelykengät, vuorelliset kumisaappaat, Kuomatpojalla: sandaalit, kävelykengät, kumisaappaat, Kuomat

Kesällä lenkkarit, vuorettomat kumpparit ja sandaalit.

Syksyllä lenkkarit, nahkakengät (sellaiset nauhalliset) ja kumpparit.

Talveksi vuorilliset nahkakengät (nauhalliset), vuorilliset kumpparit ja Kuomat.

Kevääksi lenkkarit, nahkakengät (nauhalliset) ja kumpparit.

Eli jokaisella lapsella on kahdet kumpparit, kahdet lenkkarit, kahdet nahkakengät, yhdet sandaalit + Kuomat.

Noiden lisäksi heillä on juhlakengät ja supikkaat, mitä he pitävät tanhuharjoituksissa ja esityksissä.

Lapsien iät:

3v ja 2X5v. Ovat kotihoidossa.

poika 5 v: kumpparit, Haltin " vedenpitävät" vaelluskengät, kahdet nahkaiset kävelykengät, hienostelukengät ja lenkkarit lenkkeilyyntyttö 3,5 v: ainakin neljät kävelykengät (osa veljen peruja), kumpparit ja lenkkarit sekä parit juhlakengät

syksyllä- 2 vuorettomat kumpparit + 1 vuorelliset, isän luon lisäks vuorettomat

- 1 pari juoksulenkkareita

- 4 paria citylenkkareita/vapaa-ajan kenkiä(liikaa on joo)

- juhlasandaalittalveksi goret ja jotku mokkasaappaat, ehkä myös jotku toppakengät

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat