Vierailija

onko muista kammottavaa,onneksi halpaa.

Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaksi aikuista+ max 4 lasta Yht. 10 euroa!!! (perheannos)Sisältää:

-lihapullat (5kpl)+ kermakastike+ puolukkasurvos+ keitetyt perunat/raskalaiset/muussi

-juoma: vesi/maito/limsa (saa ottaa kaksi lasillista)

- lapsille jäätelöpuikko jälkiruoaksi

Voi sanoo melkein ilmaiseks ruoaks. 10¿ sisältää lihapulla-annokset, limut, ja lapsille jätskit. Tarjous koskee kaikkia alle 14v lapsia. Meilläkin on 6 mukulaa joten mentiinpä mihin vaan mäkkiin tms mistä saa mun mielestä suunnilleen saman tasosta ruokaa, niin se on vähintään 35¿ kerta. Tuolta voi ottaa aikuisille vielä kahvit ja jotkut käntyt ja salaatit ja silti jää REILUSTI alle 20... Ja se ruoka on mun mielestä ihan syötävää. Ei tietenkään mitään juhlaruokaa, mutta helpompi se on siellä käydä syömässä välillä, kuin väntää aina ruoka kotona... ainakin kun rahat on tiukilla eikä ole varaa mihinkään ' kunnon' ravintolaan näin isolla joukolla.

Paaaaaaaljon parempia kuin esim. eineslihapullat. Ovat " " ruotsalaisittain" tehtyjä, eli pikkuisen suolaisempia, pienempiä ja kiinteämpiä, kuin suomalaiset lihapullat.

Kelpaa meidän porukalle ihan hyvin siitä huolimatta että jokainen tietää että muutakin (parempaa) on olemassa. Mutta ei kai sinne mitään gourmet-elämyksiä olla menty hankkimaankaan...? =)

siksi ihan fiksua että myyvät siellä ruokaa!;) Miettikää kuinka paljon saavat " ylimääräistä" rahaa siinä sivussa. Jos ihmiset tulevat kaukaa, niin jossain vaiheessa on pakko käydä syömässä jossakin. Ei tarvitse poistua Ikeasta etsimään lähintä Mäkkäriä/ravintolaa. Ovelaa on myös se, että hinnat ovat halvat, niin kukaan tuskin vaivautuu ottamaan eväitä mukaan. Ja myös lapset jaksavat taapertaa kaupassa, kun välillä pääsevät leikkimään lapsiparkkiin, ja saavat jotakin ruokaa. Nelihenkinen perhe kuluttaa kuitenkin loppu peleissä mukavan summan Ikeassa myös ruokaan... Miettikääpä, esim. 20e/perhe ja perheitä esim. 1000/päivä on 20´000e joka päivä...!!! (vuodessa jos Ikea on auki 360 päivää vuodessa niin se tekee 7´200´000e...) muussa tapauksessa joku muu taho saisi nuo rahat.Kyllä Ruotsalaiset osaavat, tälläistä vastaavaa ajattelua me kaipaisimme Suomeenkin...! Eivät vaan ole Vepsäläisen omistajat tälläistä (kään) tajunneet...;)

Hiljan mentiin peräti ihan varta vasten vain syömään kun oltiin muilla asioilla lähiseudulla. En nyt kyllä ihan joka viikko viitsisi käydä, kerran kuussa enintään. Lapsi kyllä kysyi taas seuraavana päivänä että " mennäänkö Ikeaan" :-)

Tiesitkö, että kaikkien ruokaa tarjoavien paikkojen kuluista menee suurin osa henkilöstökustannuksiin? Jos syöt 4 euron aterian Ikeassa, siitä voidaan laskea 80% menevän muuhun kuin itse ruokaan. Luvut esitetään mm. kaupallisten aineiden kursseilla ainakin restonomi ja tradenomipuolilla.Ikea ei todellakaan tee voittoa ruokapaikalla.

Ikea on vaan hoksanut, että kannattaa tarjota tappiolla ruokaa (tai sitten juuri plus miinus nolla katteella) jotta ihmiset viihtyy kauemmin ja ostavat enemmän tavaraa.Lapset haluavat - ja myös syövät - ne lihapullat muusilla. Päälle saa pikkujätskin. Aamiainen ollaan syöty pari kertaa, se on ihan hyvä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat