Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

varmaan yli homesuositusten ! Isoveljien (myös yskässä ja nuhassa -sanoivat, että, jos elokuu=mätäkuu, niin syyskuu=nuhakuu :)) Aku Ankan taskukirjoja on tukku pienimmän kummankin pääpuolen sängynjalan alla.

Ei kai muuta kuin sipulin pilkontaan...Pikaista paranemista kohtalotovereille !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitapa vielä ämpäriin kuumaa vettä ja joukkoon vaikka eucalyptus pastilleja, Ajax / Andy eucalyptus pesuainetta tai mitä tahansa, missä on mentholia tai eucalyptusta. Mä laitan vielä Vicks Vaporubia ( sitä tuoksusalvaa siis) yöpukuun, pinnasuojiin, tyynyliinan " takapuolelle" jne. Kyllä pysyy nokka jotenkin auki. Pilko myös valkosipulia, aromit kestää tavallista sipulia pidempään.Ja käy hakemassa huomenna vaikka PamolF- särkylääkettä, jos Panadol todella pierettää. Voithan soittaa arvauskeskukseen ja kysyä, jos lääkäri voisi soittaa reseptin apteekkiin esim. Pronaxenista. Vaikutusaika on Panadolia pidempi, joten yökin on usein rauhallisempi.Jaksuja!

Joo hilpeetä on meilläkin taas ensi yönä, pari viikkoa sitten alkoi pikkumies tekemään taas hampaita eikä loppua näy.. 4 hammasta siis tulossa yhtäaikaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat