Vierailija

Kyseessä 3-istuttava ja k2 nojatuolia. Kannattaako ylipäätään lapsiperheeseen (3 lasta) hankkia kangassohvaa?

Sivut

Kommentit (20)

Tässä ketjussa kaikki muut ovat niin rikkaita ja terveitä ja isopalkkaisia.

Missä on ne joilla ei rahaa ruokaan koko perheelle kuin 20 euroa viikossa.Tulisin mieluusti tsekkaamaan ne viiden tonnin sohvat kun laitatte osoitteenne.

Niin ja siellä ulkomailla tai ' muussa mukavassa' ollaan pari viikkoa (ensin arvotaan, ketkä perheestä pääsevät mukaan, sillä koko perheen matkaan ei pari tonnia vielä riitä). Sen jälkeen voikin kotona kertailla lomamuistoja muulle perheelle sillä sotkan 600 e divaanilla, takapuoli lattiaa viistäen...Sohvalla (ja tuoleilla) sen sijaan mahtuu loikoilemaan koko perhe 10-15 vuotta ja vielä senkin jälkeen, sillä hyvärunkoinen sohva kannattaa verhoiluttaa uudestaan.Vierailija:

Lainaus:


Niillä rahoilla tekisi jo hyvän ulkomaanmatkan tai muuta mukavaa. Miksi pistää sohvaan noin iso raha?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me olemme juuri etsimässä kulmasohvaa.Näin myös jossain mainoslehdessä kuvan ihanasta sohvaryhmästä. Menimme suoraan liikkeeseen katsomaan sitä ja kysymään hintaa. 9000euroa!!! Se oli jo liikaa!

Joudumme muutenkin ottamaan osamaksulla tms.Varmaan ostetaan joku ikean kulmasohva, koska se ei ole kovin kallis, ja kaikki kankaat ovat konepestävät.mielestäni se oli aikoinaan ihan keskihintainen, kankainen, ihan tuo on samassa ryhdissä kuin aikoinaan, jos kestää vielä seuraavat 6v on mielestäni jo aikakin ostaa uusi. Nyt jo kyllästyttää, vaikka on ihan perussohva.

Ehkä jopa liian halpa, koska mukana myös tuolit. Laadukkaat sohvat maksavat 3500- 4000 euroa vähintään. Tai siis riippuu mitä laadulla tarkoitetaan.Minulle laatu on kuitenkin ennenkaikkea hyvä kangas ja tukeva rakenne. Kankaasta kannattaa kysyä Martindale kerroin, ilmoittaa miten nopeasti kangas kuluu puhki testissä. Sanotaan että 30 000 martindalea riittää kotioloihin. Meillä on divaanissa jopa 200 000 martindalea, mutta se on poikkeuksellisen kestävä kangas.Kankaassa tulee olla luonnonkuitua ja keinokuitua jotta se kestää. Kysele lisää kaupasta.

Tai voi tuo sinulle olla liian kallis. Mieheni halusi sisustukseen tyyliä ja tilasi olkkarin kalusteet saksasta. Villisiannahkainen sohva ilman nojatuolia ja pöytää 4600¿. Ei ollut kallis meille.

Kangassohva kestää hyvin lapsiperheessä, jos päälliset saa irti ja pestyä.Meillä on koira ja kaksi alle nelivuotiasta ja valkoiset kangassohvat ja ihan siisteinä pysyvät.

Meillä maksoi vuosi sitten 3h-sohva +rahi 5000e. Takuuta on 15v, paksua mutta pehmeää nahkaa. Lasten sotkut saa pyyhkäistyä pois kun pinta suojattu. Ja kestää isot koiratkin :)

Eikös vaan olekin noloa, kun ap ostaa tuollaisia sotkamaisia halpissohvia. Toivottavasti emme me rikkaat joudu koskaan istumaan nille sohville!t: tyytyväinen 1000 Euron kalustoonsaVierailija:

Lainaus:


Tai voi tuo sinulle olla liian kallis. Mieheni halusi sisustukseen tyyliä ja tilasi olkkarin kalusteet saksasta. Villisiannahkainen sohva ilman nojatuolia ja pöytää 4600¿. Ei ollut kallis meille.

me maksoimme pelkästä sohvasta (isosta tosin) 3500 e. Ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Sohvaan kannattaa laittaa paljon rahaa, jos käyttää siinä huomattavan osan ajastaan kuten me teemme. Meille oli tärkeää, että koko perhe mahtuu siinä mukavasti löhöämään. Irrotettavat päälliset on myös lapsiperheessä asia, josta kannattaa maksaa vähän extraa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat