Vierailija

Meillä pojalla on aina alushousut jalassa. Minusta niin on siistimpi/kivempi ja poika itsekin haluaa aina ne laittaa. Äitini mielestä kalsareitten ja yöhousujen alla ei kuulu pitää alushousuja. No ehkä kalsareitten alle niitä ei kuuluisi laittaa, mutta meillä laitetaan :)

Kommentit (24)

Mitä järkeä vaihtaa sukkiksia päivän aikana? Ellei oli tosi likaiset lattiat=)) Meillä tytöt vaihtavat sukkahousuja 1-3 kertaa päivässä, eikä koskaan laiteta seuraana päivänä edellispäivän sukkiksia.

[/quote]
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

luulin eka pitää vain " muodon vuoksi" vaihtaa=)

ja taitaa olla tytöille sisäänrakennettu ominaisuus vaihtaa vaatteita (siis omasta tahdosta) monta kertaa päivässä,sama juttu on meidän 7v neidillä ollut ainakin jo 3vuotta=))

ja sitten peilin eteen=))

20

pitkät kalsarit on eri asia kuin sukkikset siinä mielessä, että ne ei likaannu samalla lailla kun sukkikset koska kalsareiden kanssa on erilliset sukat jotka voi vaihtaa joka päivä. sukkiksissahan nimeenomaan se sukkaosa on se joka vaatii vaihtamaan joka päivä, harvalla lapsella kai puntit tai housuosa (siis jos on alushousut) likaantuu niin että sen takia pitäisi vaihtaa.

tykkää niitä usein vaihdella. btw eri tarkoituksiin on erilaisia sukkiksia, kun haluaa olla hieno käyttää ohkasempia sisällä ja ulos paksummat jne.

Mun mielestä pitkätkalsarit on pojille sukkiksien vastine, turha niitä on pestä ja vaihtaa koko ajan, voi käyttää pitkään ilman pesuja, kun on kalsonkit alla ;).

sillä alushousuthan pitkät kalsarit ovat. Ja sukkahousuihin niitä on turha verrata, jo ihan ominaisuuksien takia.Ei myöskään käytetä pyjaman alla alushousuja.Mikä ihmeen vimma ihmisillä on tunkea housua housun perään? Jo ihan lääketieteellisesti ajatellen ei ole hyvä hautoa turhaan monien housukerrosten kanssa. Ja lisäksi pojan pippelille ja kiveksille tekee ihan hyvää muutenkin olla " mahdollisimman vapaasti" - kysykää vaikka omalta lastenlääkäriltänne.


8, pitkään? Meillä tytöt vaihtavat sukkahousuja 1-3 kertaa päivässä, eikä koskaan laiteta seuraana päivänä edellispäivän sukkiksia.

pojallansa.Mutta asiaan, en käytä kuin pitkiä kalsareita pojalla (siis talvella), koska ne ovat kalsarit, ja ne vaihdetaan päivittäin. Sukkahousut on eri asia btw.Kivekset eivät tykkää liiasta lämmöstä, ja poikienne lisääntymisterveyden kannalta ei kannata kovin monia kalsareita pitää päälleikkäin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat