Seuraa 

Meillä on kolmivuotias esikoinen ja kaksoset. Haluaisin kovasti läheteä pyörälenkille koko porukan kanssa, peräkärryn osto kiinnostaisi, mutta kannattaako se olla yhdelle vai kahdelle? Meneekö tappeluksi jos on kahdelle, onko käytännöllisempi, jos toinen on istuimessa pyörässä ja toinen toisessa pyörässä ja yksi peräkärryssä? Olisiko jollakin kokemusta tai näkemystä? Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

Kulkupeli..saavat luvan olla sulassa sovussa.:)

Me saatiin edullisesti bilteman kärry käytettynä ja ajattelin tosiaan molemmat sinne sovittaa..ja tarvittaessa tietty toiselle voip ostaa pyörän taakse laitettavan istuimen niin saa sitte vaikka kauppakassin sinne kärryihin kanssa..(niin mulle vinkattiin sieltä mistä ostin)

Myytiin juuri omamme, joka esikoista varten aikanaan hommattiin. Musta se oli tosi raskas viedä jo yhtä, joten en kertaakaan ees kokeillut kahta siihen. Myötätuuleen ja alamäkeen meni ihan kevyesti, mutta pienikin vastatuuli nni kyllä tiesi töitä tehneensä, kun kotiin tultiin. Me nyt sit vaan kävellään ja esikoinen ajaa vieressä pyörällä. Mulla kyllä myös tilanne se, et ois pitäny saada kolme lasta kyytiin, kun esikoinen ei vielä osaa kunnolla ajaa itse. Jos vaan pytyy kannattaa kokeilla ennnen ostopäätöstä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

HEi,

meillä kohta 2-vuotiaat kolmoset. Yksi siis turvaistuimessa ja 2 kärryssä. turvaistuinpaikasta on meillä ainakin armoton taistelu. Aina pyörällä lähtiessä käydään ensin läpi taistelu: Nyt on X:n vuoro istua ylhäällä, ja ennen ei lähdetä, ennenkuin kärryläiset istuvat paikallaan... Sitten huutoa 2-10 min...

Eli ehkä helpommalla pääset, jos pistät suosiolla per' kärryyn kaksi muksua, etkä laita turvaistuinta ollenkaan. Toki teillä voi olla korkeuskammoinen lapsi, joka ei välitä koko turvaistuinpaikasta ollenkaan. Meillä myös Bilteman kärry, tasamailla kevyt kiskoa perässä, mutta ylämäissä on reidet hapoilla. Mutta sehän tekee vain hyvää äitykän kunnolle!

Niin, lukaisin vähän hätäisesti viestisi, kun teilläkin oli se kolmeas.

Mutta meillä eivät kyllä ole kärryläiset ikinä tapelleet keskenään. Kunhan sopu saadaan ja päästään liikkeelle, sitten menee ihan hyvin :).

Turvaistuin horjuttaa pyörän tasapainoa, mutta kärry ei. Luulisin, että olisi helpompaa, jos kärryllisessä pyörässä ei olisi turvaistuinta (ja kevyempää).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat