Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis jos oltaisiin ihan irti tästä elämästä. Tarkoitan, että jos mietit tilannetta, että olisit vapaa, kaunis ja villi. Ketä pyyhkäisisit?Minä samuli edelmania, mutta sellaisena vaan kun se oli Häjyissä, eli kunnon karju-tyyppisenä. Voisin näyttää pari temppua. Mutta ei sitä siloposki samppaa.

N32

Sivut

Kommentit (100)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

top5.

Jenni pääskysaari

Heidi Suomi

Johanna Halkoahoa. (voi jesssssssus..)

Sitten se tv2:n mielettömän söpö misu juontaja Tiia Hasa.

ja vetästään nyt sitten vielä kerta kiellon päälle Eija Kantolaa ja Mette Mannostakin.

M40

sellasta suomalaista julkkua, joka ois kiimaa herättäny. Mutta niitä muuten ihania uroksia piisaa... yhden puolijulkun kaa vedin sessiot, kun oli tilaisuus, mutta ei siitä nyt mitään sen kummempaa irti saanut.N30+

julkkikset on jotenkin täysin down. Todella epäeroottista pyöriä kaikenlaisissa MTV3:n talk-showssa tai jossain iltiksen juorusivuilla. Ei fiksut ihmiset yleensä ole tollasia tyrkkyjä kuin julkkikset kaikenmaailman joonashytösetiiroseppäsetteemuselänteetja kaikenhuippunatääneloskavavanblondiurheilunstoimittajaviiviavellan.Siis summa summarum: tuolla normaalissa elämässä näkee paljon mielenkiintoisempia ihmisiä. Niin miehiä kuin naisiakin.

Itse panisin Martti Suosaloa, ja sitä joka näytteli kivenpyörittäjän kylässä Kivenpyörittäjää ja Juha Veijonenkin on aika nam. Nuoremmista ehkä Jussi69 menis. Ehkä villevalokin, suosionsa alkuaikoina. aw yrjänä myös, hoikempana.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat