Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tässä pohdiskelen, et minkä kokoista talvikenkää ostaisin 2-vee tytölle, jonka kengänkoko on nyt 24. Montako senttiä olisi hyvä jäädä kärkeen?Tarkoitus olisi hankkia Eccon goret, joissa en käyttäisi villasukkaa. Mutta siis mikä koko?

Kommentit (3)

Meille sanottiin liikkeessä että n.2cm kannattaa jättää, tyttö 2,5v. Kannattaa huomioida että tuon ikäisen jalka kasvaa aika äkkiä.. meidän neidillä on kavanut jalka 7 kokoa vuodessa! Meillä tosin kyllä tarkoitus käyttää villasukkaakin ja eccot ostettiin kokoa 28, kun lenkkarit on kokoa 27.

Mutta olisi tarkoitus ostaa Eccon goret Sokoksen tarjouksesta ja pitäisi arvioida, et mikä koko olisi hyvä, kun ei niitä kuitenkaan hetkeen vielä ottaisi käyttöön ja talvi on pitkä... Tosin liian suurta kasvu- ja käyntivaraa ei voi tietankään jättää, mut mikähän olisi ikäänkuin maksimi talvikengässä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Piirrä lapsesi molemmat jalat pahville (toinen jalka saattaa olla paljonkin isompi ja tämän mukaan on pakko ostaa kengät) ja lisää tähän mittaan puolitoista senttiä.Vielä helpompaa on ottaa vanhoista kengistä irtopohjallinen ja lisätä siihen tarvittava mitta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat