Vierailija

eli enkö osaa vaan käyttää sitä rahaa, vai olenko oikeasti köyhä?kun immeiset rutisee tuosta ettei raha riitä, niin minäkin yhdyn, olen aina perseauki, vaikka siis vuokran maksettuani käteen jää 906e.. en tajua.

Kommentit (11)

Meillä kaksi aikuista ja kaksi vaippaikäistä lasta, ja rahaa vuokran jälkeen jää n. 600 euroa. 400 menee ruokaan kuukaudessa, 100 e laskuihin ja viimeinen 100 e säästötilille, josta otetaan aina tarvittaessa vaatteisiin tai huvituksiin. Ja ihan hyvin riittää raha...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laita ylös kaikki ostoksesi niin näet mihin sun rahat menee. Lisäks ei osta enää ns. turhaa kun joudut laittaa sen ylös ja se vituttaa katella joka kerta... Paras säästökeino ainakin meillä!!

olevien ihmisten tuloja ja menoja. On täysin eri juttu asua vuokralla kuin esim ylläpitää taloa, jollakin on laskuina 100 e kk ja jollain 1000 e, eikä kenkään ole sen parempi rahankäytössä tms. Joku saa lastenvaatteet sukulaisilta ja joku ostaa kaiken itte, toinen ajaa pyörällä töihin, toisen matkat maksaa 150 e kk, kolmannella on autovelkaa 300 e kk. Eli kaikki on suhteellista. Muutamalla sanalla on ihan turhaa määritellä onko joku huono rahankäyttäjä vai ei.

Joku täällä eilen sössötti kuinka hyvin hällä riittää niin ja niin pieni summa kaikkeen ja seuraavassa lauseessa se jo toitotti kuinka mies maksaa kaiken. Antakaa mun kaikki kestää.

Koska meillä pakollisten laskujen jälkeen jää aina noin 300-600 euroa korkeintaan ja pakko pärjätäJa talouteen kuuluu siis 2 aikuista ja 3 lasta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat