Vierailija

Kommentit (11)

oli maitoallergia. Ja tuleppa sanomaan päin naamaa että johtuu äidin hermostumisesta sekin niin saat jotakin, joka OIKEASTU johtuu äidin hermostumisesta....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Minkä ikäinen olet? Eikö ehdi vuotta-kahta odottaa?

Meillä oli kaksi koliikkilasta. Myös ne samat kaksi olivat yhtä aikaa korvatulehduskierteessä. Jos meille olisi tullut pienellä ikäerolla vielä kolmas, olisin seonnut.

Me hypättiin lääkärissä ja saatiin viimein vastaus kunnolliselta lastenlääkäriltä. Syyksi löytyi refluksitauti ja ongelmanratkaisuksi oikea lääkitys.Jos ei itse oltais oltu aktiivisia, niin meidän poika huutaisi vieläkin.Ehdittiin yli neljä kk kuunnella huutoa ja meillä kanssa kummittelee pelot uudesta refluksi/koliikkivauvasta, vaikka ollaankin jo mietitty sopivaa ajankohtaa pikkukakkoselle.Voisitko hyvän lastenlääkärin kanssa käydä läpi molempien lastesi vauva-aikaa ja oireita. Jos vaikka jokin syy löytyisi. Ja jo odotusaikana kerätä apujoukkoja ympärille. Vauvahaavetta en kuitenkaan hautaisi koliikkipelon takia.ps. toivottavasti nelonen ei koskaan saa koliikki (tai muunkaanlaista) vauvaa, sillä kipeä lapsi tunnevammaisen äidin hoidossa olisi oikea murhenäytelmä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat