Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

...Miten niiden rattaiden kanssa kannattaa toimia?

-vuokrata matkanjärjestäjältä?

-Pakata omat graco-matkarattaat mukaan? (saa selkänojan alas. Nukkuiskohan siellä, vaikka kotona ei puoleenvuoteen koitettukaan ulkona...)

-Onko hankittava omat sateenvarjorattaat, onko Gracot siis liian isot kuljetettavaksi. Maksaako ruumassa jotenkin erikseen?

Kommentit (9)

Meillä oli tänä kesänä gracon matkarattaat etelän reissulla mukana. Laitettiin lähtöselvityksessä ruumaan menemään, kun helsinki-vantaalla on lainattavissa kärryjä.

Kotiinpäin tultaessa oltiin jo viisaampia ja annettiin rattaat vasta lentokoneeseen noustessa lentoemännille. He toimittivat ne sitten erityismatkatavarana ruumaan.Meidän poika 1v 8 kk, kun reissussa oltiin ja nukkui muutaman kerran rattaissa, vaikka muuten ei ole nukkunut rattaissa pitkiin aikoihin. Joten minusta matkarattaat olivat ehdottoman hyvät reissussa.Mukavaa matkaa!Taneli

Meilä oli brion ponyt ja niissä aurinkovarjo. Tyttö ei nukkunut rattaissa vaan menimme hotelliin nukkumaan, kuuma oli itelläkin joten pikkulepo teki kaikille hyvää. Rattaat vietiin ihan koneneen ovelle saakka josta henkilokunta ne sitten otti hoitoonsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on useampikin matka takana nyt 2v pojan kanssa.Omat rattaat voi ja kannattaa ihan hyvin ottaa tuon ikäiselle mukaan. Lomalennoille täytyy lähes poikkeuksetta jättää rattaat jo matkaselvityksessä (siis Suomen päässä) ja niihin saa tosiaan suojapussin. Etelän päässä antavat yleensä viedä portille asti, mikä on hyvä asia jos on pitkä odotus tai lapsi nukkuu.Vaippoja tosiaan saa aika hyvin joka paikasta, mutta jos aiot vielä tarjota purkkiruokiakin, niin ota omia mukaan. Niistä ei oikein valikoimaa löydy paitsi ihan vauvasoseita. Meillä oli vielä viime kesänäkin mukana muutama niitä Semperin " salaatteja" , joita ei tarvitse lämmittää ja ne koettiin hyviksi, kun ei aina oltu pojan ruoka-aikaan sopivassa ruokapaikassa.Hyvää matkaa! :)

Moi!Olimme ensimmäisen kerran Kreikassa kun poika oli puolivuotias ja toisen kerran nyt kesällä poajn olessa 1,8 vuotta.Meillä oli kummallakin kerralla omat rattaat mukana, Emmaljungan tukevat, leveät rattaat. Lentokentältä saat pussin, johon rattaat pakataan ja mitään erimaksua ei mene. Pussi kannaattaa säästää paluulentoa varten, sillä uutta ei saa. Ota mukaan myös leveää teippiä, jolla saat paluumatkallekin pussin hyvin suljettua.Kunnon rattaat olivat hyvät mukana, oli helppo liikkua hieman epätasaisemmallakin tiellä ja poika mahtui vielä nukkumaan hätätilassa päikkärit rattaissa.Vaippoja ei kauheasti kannata raahata mukaan, niitä saa samaan hintaan ainakin Kreikasta -tilanne on varmaan muissa kohteissa sama.Hyvää matkaa!!Miiruviiru :o)

Ihan vaivattomasti meni ruumaan ja takasin. Helsingin kentällä oli lainarattaat kentällä olon ajaksi. Ulkomailla ei välttämättä ole lainarattaita. Kaverini ei ottanut rattaita vaan halusi matkatoimiston rattaita käyttää, mutta ne olivat olleet huonot. Ei saanut lasta unille. Varmaan kannattaa omat ottaa jos haluaa olla varma että kaikki toimii. Ei kaikissa kohteissa kyllä varmaan huonoja rattaita ole. Omatkin saattavat vioittua ruumassa, kun niitä saatetaan käsitellä rajusti. Meillä oli kyllä ihan ok kunnossa. Myös omat rattaat kuten muutki matkatavarat saattaa hukkua matkalla eli mihin tahansa voi varautua. Mut itse ottaisin aina omat mukaan

ilmastoidussa hotellihuoneessa, sillä meidän taapero ei myöskään nukkunut rattaissa. Rattaat kannattaa tietenkin ottaa mukaan, ja gracot varmasti ihan ok.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat