Vierailija

Miten sellainen lapsonen kärsii joka on edellisestä suhteesta, jos uudessa suhteessa on uus lapsonen, kun sen häätyy joka toinen viikonloppu lähteä sieltä kotoaan toiselle vanhemmalle ja tää " uus" lapsi saa pysyä paikallaan?

Kommentit (6)

Luulin avauksen koskevan avioeroa lapsista.Eniveis... Minä en suinkaan kärsinyt siitä, että vietin joka toisen viikonlopun isäni kanssa. Miksi olisinkaan? En nyt ollenkaan tajua ap:n ideaa tässä? Ei se ole rangaistus tai paha homma olla oman vanhempansa seurassa. Joskus käytiin leffassa, ulkomailla tai jossain, useimmiten oltiin vain hänen kotonaan. Se oli kivaa. Erilaista kuin kotona, mutta mukavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka lapsi lähtisikin joka toinen viikonloppu äitinsä ja sisaruksen luota pois, mitä pahaa siinä on? Ainaskin näin hän saa viettää aikaa ainoana lapsena isänsä kanssa. Tämähän on rikkaus. Hänellä on sisaruksia mutta silti saa myös toiselta vanhemmalta jakaamatonta huomiota! Ydinperheessä asuva esikoinen ei välttämättä koskaan saa vanhempiensa jakaamatonta huomiota, vaan huomio pitää AINA jakaa. Mitä pahaa tässä nyt on??!!!??Ja ajatelkaa kaikkia niitä lapsia jotka vuodesta toiseen joutuvat asua vanhempiensa kanssa, jotka oikeasti eivät voi enää sietää toisiaan. Mutta koska syystä tai toisesta eivät halua erota, niin lapsi joutuu seuraamaan kotona kireää ilmapiiriä, riitoja ja vihanpitoa. Onko se sitten parempaa?? Tai että aikuisena vanhemmat totetavat että uhrasivat oman onnensa lapsen vuoksi, että lapsen vuoksi oltiin yhdessä, aikamoinen taakka lapselle.Eli ei kaikki ole aina niin musta-valkoista....elämässä on onneksi myös monia harmaansävyjä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat