Vierailija

lopettamaan yökastelun? Kesästä asti ollaan oltu ilman yövaipaa. Välillä menee jopa viikko ettei tule pissat sänkyyn. Välillä saattaa tulla parikin kertaa yöllä :(. Illalla en edes anna kuuden jälkeen juotavaa. Iltapalalla saa jonkun ½dl vettä tai maitoa suun kostukkeeksi. Päitäisikö 4v neuvolassa kysyä asiasta?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä saa melkein 5v poika tarran jokaisesta kuivasta yöstä. Tiedän, että yökastelu on asia, mihin lapsi ei hirveästi voi vaikuttaa. Mutta kummallista kyllä, kun luvassa on tarra, niin lapsi yrittää itse enemmän ja niitä kuivia öitä on enemmän. Nykyisin herätän lapsen yöllä ja käymme yhdessä vessassa. Hän ei uskalla mennä yksin vessaan yöllä. Kannattaa kokeilla tuota lahjontaa.

ei siihen ikävä kyllä mikään auta paitsi aika, kyse on hormonin erityksen puutteesta, joka korjaantuu murrosikään mennessä.Tuttavapiirissä muutama lapsi jotka kastelevat vieläkin vaikka ovat jo 8 ja 10v. tietysti oma tyttäresi voi oppia aiemminkin kuivaksi mutta turhaan liikaa rajoitat iltajuomista, kun asia ei siitä johdu. Minun neuvoni sinulle on että käytä vaippaa vielä öisin kunnes alkaa olemaan kuivia öitä, tämä on mukavampaa teille molemmille. Näin neuvotaan myös lääkärissä. tsemppiä:)

Käytimme pojalla vaippaa joka yö aina viime kesään asti. Vaippa falskasi usein ja sekin oli rasittavaa. Yhdellä lomareissulla lupasin pojalle jonkun lelun, jos on joka yö kuiva. Ja kuiva oli. Kun palattiin kotiin, niin lupasin tarran jokaisesta kuivasta yöstä ja vaippa poistettiin. Satunnaisia vahinkoja lukuunottamatta kaveri oli yökuiva.Nyt vahinkoja aiheuttaa päiväkodin aloitus. Tarrat taas käytössä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat