Seuraa 

Mitenkäs teillä nukutaan? Meillä lyhyet päiväunet edelleen ja nyt yöt ovat alkaneet olla levottomia. Jalat vispaa vauvalla ees taas ja kiemurtelee kaikin tavoin sängyssä. Ei välttämättä edes itke mutta ähisee ja potkii sänkynsä reunoja. Syö illalla vellin ja maitoa pari kertaa yöllä (enintään 100 ml/kerta).

Kommentit (8)

meillä yöt on tosi levottomia...ensin nukutaan hyvin 20.30-24.00 mutta sitten alkaa jatkuva heräily ja se jatkuu siihen asti että juodaan maitoa..(3.00-4.00) sitten valvotaan usein pari tuntia ja sitten nukutaan taas levottomasti 7.-7.30...alkaa olla aika väsy. mikäköhän auttaisi että saisi pojan nukkumaan kunnolla yöt. meilläkin velliä syödään illalla ja kiinteitä 3 kertaa päivässä 2 kasvis ja 1 hedelmäpeetu ja levotoon onni 4,5kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä 4 ja 1/2 kk ikäinen neiti, joka on ihan vastasyntyneestä asti nukkunut yöt hyvin. vaikka oli lähes 3kk itkuinen ja mahavaivainen, niin yöt on nukkunut. vauvana söi 2-3krt yössä ja kun ikää tuli melkein 4kk, niin alkoi tyttö nukkua läpi yön heräämättä syömään.nyt siis meillä nukutaan yöunille klo 22-24. jos nukahta klo 22, niin herää n.klo 05 syömään ja jatkaa unia n.klo 8 asti. jos yöunille alkaa vasta klo 24, niin nukkuu n. klo 7 saakka heräämättä. :) aivan tosi ihanasti siis meillä nukutaan. jaksaa todellakin ite hyvin, kun saa yöt nukkua.luin muiden kirjoituksia ja tuli itelle sellainen olo, että kait meillekkin tulee se huonompi aika... kun monella muullakin tullut.meillä tyttö nukahtaa tutti suussa mutta puottaa sen pois eikä tarvi sitä myöhemmin, kun päässyt kunnon uneen.mielestäni kannattaa kokeilla levottomalle vauvalle eri nukkumapaikkoja; vaunuihin, sänkyyn, viereen... ehkä vaunut paras kun nukkumatila on pieni tai sänkyähän voi vuorata peitoilla niin saa turvallisen nukkumapaikan vauvalle.4kk ikäinen vauva on parhaassa kehitysiässä ja kun oppii jotain uutta, esim pyörähtään selältä mahalleen, saattaa yöt muuttua levottomammiksi. kuitenkin se voi piankin taas muuttua, että nukkuu yöt paremmin.ja yksi neuvo vielä, että jos vauva ei yöllä nuku, ei kannata alkaa porisemaan tai laittaa valoja, jne. jotta vauva oppii kuitenkin yön ja päivän eron.tais tulla aika sekavaa tekstiä.. koittakaa jaksaa yökukkujien äidit! :)

Meillä kohta tyttö 5kk ja yöt mennyt kans levottomaksi. Ennen saattoi nukkua 03 heräämättä ja siitä puhisten aamun saratukseen. Nyt aivan mahdotonta, eilenkin meni ison puuroannoksn jälkeen nukkumaan 20.30 ja heräsi jo 23 syömään. Ja maidon jälkeen ei nukuttanut. Aina kun tutti tippui alkoi vitinä. Päätin sitten että huutakoot kun ei nälkä voi olla ja huusi 02.... Sitten oli niin väsynyt että söi 06 ja nukkui vielä pari tuntia. Nyt mietin tuota huudattamista mitä tehdä ensi yönä? Antaako huutaa kun se ei kivaa vai taas aloittaa rumba, eli tutti suuhun jne. Mielipiteitä? Nehän jotkut viisaat sanoo että muutaman yön huutaa ja sit se loppuu...Hansu ja neiti kohta 5kk.

Meidän poika juuri tasan 4kk. On nukkunut 2,5kk täydet yöunet, eli ysiltä syö ja menee nukkumaan. Yöllä joudun muutaman kerran laittamaan tuttia, mutta tosi vähän. Jossain vaiheessa puolenyön - kolmen aikoihin käännän jätkän mahalteen ja siinä sitten jatkaa aamuun asti, välillä syö jo viideltä ja jatkaa uniaan, mutta yleensä herää kuudelta, kakkaa niskaa myöten ja syö. Siinä sitten höpötellään hetki yleensä seiskaan asti, sen jälkeen joko nukahtaa tai noustaan ylös. Päivisin tankkaa sitten kolmen tunnin välein eikä saa muuta safkaa kuin tissimaitoa =)

Meillakin yot alkoivat menna risaisiksi muutama viikko sitten, siihen asti poika nukkui tosi pitkat patkat ja herasi vain kerran tai kahdesti. Nyt nukutaan hyvin noin 20.30-23.30, sitten on aikalailla tuurista kiinni miten loppuyo - joskus viisikin heratysta, joskus poika valvoo sangyssaan tunninkin huudellen ja jutellen, ei itke muttei nukukaan. Viime yo oli nykyaan harvinaisuus, herasi puolenyon syoton jalkeen vain kerran kolmelta puolen tunnin tankkaukselle, ja sitten jatkettiin aamuseitsemaan! Tekee ihmeita tuollainen yo jaksamiselle. Meilla mennaan taysimetyksella, jota harrastetaankin sitten usein ja pitkaan joka kerta. Eikos tassa vaiheessa ala tuo estrogeenitaso aidillakin olemaan aika alhainen, joka myos lisaa vasymysta?Koitetaan jaksaa...Lumsku ja Eljas 4kk+1vk

En kuitenkaan anna vauvan huuta vaan laitan tuttia niiiin usein kuin haluaa. Joskus kaksi joskus kymmenen kertaa... On todella rasittavaa mutta en halua kuunnella kun vauva on pahalla mielellä. Ja vaikuttaa se huutaminen seuraavaan päiväänkin; jos saa heti tutin niin itku loppuu ja uni jatkuu keskeytymättä.Päivisin itseä kyllä väsyttää mutta jospa tää ei jatkuis ikuisesti... =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat