Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (20)

meillä tyttö rupes meikkaamaan kutosella,ja erittäin hillitysti enkä näe siinä mitään pahaa.

Nyt on seiskalla,laittaa vähän ripsiväriä ja luomiväriä joka päivä,mitään rajauksia esim ei tee enkä antaisikaan,mutta hillitty meikki ton ikäsellä ei ole mielestäni paha jutta.

toki 11v on kyllä vähän nuori meikkaamaan.

Ja meillä ainakin tytön kaveripiiri inhoaa napapaitoja enkä niitä usein nää isosiskonsakkaan kavereilla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koruissa suosittelisin kohtuutta. Esimerkiksi hillityt korvikset, kaulakoru, ehkä sormus tai rannerengaskin vielä ovat mielestäni ihan hyväksyttäviä. Mitkä sitten luetaan koruiksi? Liian hieno rannekello voi joissain tapauksissa näyttää enemmän korulta kuin kellolta.

Oikein hyvä juttu mielestäni, et ei annaeta pienten kulkea liian isojen vaatteissa. meikkaamista ei kielletä eikä tietenkään korviksia. Taitaa olla aika laitonta koulun kieltää korvikset ja korut. En suostuisi äitinä.

Ei ole edes osoittanut mitään kiinostusta meikkaamista kohtaan. Taitaa omistaa jonkun vaaleanpunaisen huulirasvan ja jonkun hilekynsilakan. Siinä on 11v tyttöni " meikit" .

mutta kavereiden kanssa saataa menää kokonaisia iltapäiviä meikkien ja vaateiden kanssa. Ulos en päästä tytöt meikatuna vielä (poikkeus on huulikiilto - sitä tyttöni käyttää päivittäin)

Tämä oli siis 80-luvulla. Ihailin niin sinisiä ripsiä ja kajaaleita. Nyt kun näen 13-vuotiaitten meikkauksia edes tuntuu kamalalle ja mietin että ne tytöthän oli vasta 11-vuotiaita...

jos jollakin koululla on selvät linjat meikkien ja vaatteiden suhteen.11-12-vuotias on ihan liian nuori meikkaamaan tai kulkemaan napa paljaana! Oikeasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat