Vierailija

Tyyli olisi seiskantyyli. Jokaiseen epäkohtaan, kriisiin ja salaisuuteen tarrataan kii ja niitä suurennellaan ja levitellään.Olisiko elämäsi enää sen näköistä kuin sen kuvittelet olevan?Vrt. miten julkkikset joutuvat elämään/ Sieviset jne.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämämme on todellakin hyvällä mallillaan kaikin puolin; meillä on ihana parisuhde, itse asiassa täydellinen. Meillä on ihanat lapset, joiden kanssa olen kotona ja nautin siitä. Kummallakin hyvä koulutus, miehellä mieluinen (+hyvä tuloinen) työ, uusi ihana koti (omakotitalo), matkustelemme paljon keskivertoon nähden (2 kertaa vuodessa ulkomailla, sekä kotimaanmatkailua muutaman kerran vuodessa), on mukavat harrastukset ja muutenkin koko perhe voi kaikin puolin oikein hyvin.

Ulkoa päin katsottunakin perheemme näyttää täydelliseltä (ja sen takia puistossa hiekkalaatikolla kuhisee aina tietty kateellinen ryhmä äitejä, joilla asiat nyt eivät ole aivan yhtä hyvin).Joten jos Seiska tekisi perheestämme jutun, se tietenkin oikein vielä korostaisi perheemme onnea, ja tekisi jutusta niin imelän, että saisimme kyllä oikein kunnon kateusryöpyn niskaamme.

(Eli ihan samoin kuin täällä; kun kerrot onnestasi, niin suurin osa on aina niin kateellista porukkaa, että alkaa keksimään kovalla työllä kaikkia mahdollisia epäkohtia ja ns. luurankoja elämäämme. Ja niistäkös aina irtoaa hyvät naurut, kun ihan säälittää se kipeä kateus.)

ei olekaan kyse siitä, että joku haluis juttua seiskaan, mutta jos aattelee elämäänsä, miten siitä kerrottas seiskassa ja miten me luetaan julkkujen elämästä siitä. se ei välttämättä ole aivan sitä mitä kerrotaan/oikeesti on. joku asia nostetaan pinnalle ja sillä mässäillään. kierteestä voi olla vaikee päästä irti.

nuoruudessanne olisitte olleet humalahakuisia, ette hyväosaisuudestanne huolimatta harrasta hyväntekeväisyyttä tms ota huomioon muita, olisitte itsekeskeisiä pintaliitäjiä, joku sukulaisenne tai kaverinne tai naapurinne olisi jollainlailla hulttio...Kyllä ne aina jotain keksii!!!!!!!!!!

Tyylikkäästi pukeutunut rouva Niemi tulee meitä vastaan kauniin paritalonsa pihalla. Rauhallinen asuinympäristö ja kauniisti sisustettu upea luksuskoti kielivät siitä, että elämän taloudelliset perustat ovat kunnossa - ja paljon ylikin......perhe matkustaa ulkomaille monta kertaa vuodessa nauttien kansainvälisen jet-set-elämän ylellisyyksistä...mieleen on jäänyt mm. tapaaminen huippumalli Claudia Shifferin kanssa...Vaativat työt vievät kuitenkin kallisarvoista perheaikaa, ja kun asiasta keskustellan enemmän, käy ilmi että lapset ovat jo alkaneet reagoimaan jatkuviin muutoksiaan ja vanhempien poissaoloihin. Raapimista, lyömistä, raivokohtauksia...päiväkoti raportoi huolestuneena......missä kunnossa Niemien avioliitto onkaan, kun puolisot tuskin näkevät toisiaan kaiken kiireen keskellä? Onko materian ja statuksen tavoittelu sittenkään kaiken sen arvoista? Niemen perhe hiljentyy vakavan pohtimaan elämän syvimpiä kysymyksiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat