Vierailija

Onko kenelläkään kokemuksia Lidl:in vaipoista? Meillä on nyt pieni vauva ja kun noita hintoja vertailee, ne on ainakin edullisimmasta päästä. Kannattaako ostaa? Onko teillä tietoa?

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän takia mä vaihdan useammin lidlin vaipan kuin muun merkin eli hinnassa ei pääse voittamaan.Silti meille on muutamia kertoja ostettu ja ihan ok ovat.

Kuluttaja-lehden testeissä olivat parhaita vaippoja markkinoilla. Me olemme olleet tyytyväisiä ja käyttäneet pääosin vain Lidlin vaippoja nyt 6 kk pojallamme. Hyvin pitävät, eikä ole sivuvuotojakaan tullut. Ainoa ikävämpi puoli on, että tuon kuluttajalehden vaippatestin jälkeen ovat hilanneet hintaa jatkuvasti ylöspäin. Suosittelen siis!

Ovat mielestäni hyviä. Lähes vastaavia Pampersin Active Fit kanssa. Vähän ovat koppuraisempia kuin Pampers, mutta joustavat samalla lailla vyötäröstä. Ihan vauvalle en ole käyttänyt, sillä en vielä tiennyt noista vaipoista. Eli ihan pienimmästä koosta ei ole tietoa, mutta luulisin olevan vastaavia kuin isommille. Todella hyviä on, suosittelen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat