Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200808138088243_uu.shtmlMies kaappaa ja lapsen ulkomaille ja äiti jää tuskaiseen ikävään. Lapsen voi manipuloida toista vanhempaansa vastaan. En toki kiellä ettei se olisi mahdollisissa suomalaisissa parisuhteissa mutta riskit tähän on suuremmat kun eri kulttuurien välisiä liittoja solmitaan.

Kommentit (12)

varsinkin jos kulttuurit ovat kovin erilaiset, niin näkökulmat tai tavat eivät ehkä vastaa toisiaan. Tilannetta huonontaa, jos välissä on kielimuuri.

hankkikaa lapsi spermapankin kautta! Juoskaa karkuun kun mies yrittää jutella!Minulle suomalainen mies olisi ollut "kulttuurishokki", ei ikinä onnistuisi.Eiköhän suomalaiset ole oikein malliesimerkki,miten lapsilla pelataan erotilanteissa.....Ja monesti ukolle ei riitä,että tappaa ex-vaimon vaan lapset myös! :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuinkahan moni suomalainen etä-isä ei ole nähnyt lapsia piiiiiiitkiiin aikoihin kun suomalainen äiti estää lasten tapaamisen?!!!! Tietysti monilla on hyvät syyt, mutta vielä useammalla ei ole mitään pätevää syytä. Ja todella moni ulkomaalainen mies Suomessa on "menettänyt" lapsensa täysin suomalaisen naisen takia, äidin omiessaan lapsen täysin itsellensä, tietäen,että ulkomaalainen isä ei välttämättä tiedä oikeuksiaan!

mutta ainakin se lapsi on samassa maassa ja sitä pääsee edes joskus näkemään. Tietää missä se ylipäänsä on! Ei Suomessa pysty suomalainen piilottamaan lastaan tuolla lailla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat