Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei,Te ette usko, miten sydän pakahtuu onnesta, kun katselen ihanaa poikaani. Hän on aina ollut ujo ja nyt ihan pienessä ajassa hänestä on tullut tosi reipas lapsukainen, joka ei jää ujostelemaan ryhmässä sivuun vaan lähtee mukaan juttuihin =). Päiväkodilta tuli palautetta, että on todella mukava kavereille, mutta osaa myös puolustaa itseään tarvittaessa.Tämä " rohkaisuksi" ujojen lasten vanhemmille, se ujous ei välttämättä ole pysyvää. Ujoudessa ei kylläkään ole mitään pahaa, mutta silloin kun se hallitsee kaikkea tekemistä, kuin meidän pojalla oli, niin olihan se rankkaa hänelle itselleenkin, kun näki, että tahtoo mukaan, mutta ei uskalla lähteä.

Kommentit (3)

Totesin silloin vain itsekseni, että vissiin se 6-7 vuotta on oikeasti hyvä ikä aloittaa eskari ja koulu, sitä ennen ujouden " hoitamiseksi" riittää itsetunnon vahvistaminen ja muutama hyvä ihmissuhde. Meidänkin pojasta olin ollut välillä tosi huolissani ja monet tutut päivittelivät, että kuinkahan se pärjää esikoulussa (siihen asti poika oli ollut kotona ja arkaili kovasti uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä.) Nyt poika on tokalla koulussa ja kaikki menee loistavasti, on monta hyvää kaveria ja pidetty luokkatoveri muistakin vaikka muuten vähän hiljainen vieläkin on.
Minullakin poika 5v, joka oli vielä vuosi sitten hyvin pelokas ja ujo. Nyt ei samaksi pojaksi tunnistaisi. Oikein sydän pakahtuu (nytkin kyyneleitä pidättelen) kun katson poikaa onnellisena ja rohkeana, muiden joukossa leikkimässä.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eskarissa oli vielä melko arka, ja jäi suosiolla " sivuun" . Sitten kun koulu alkoi, hänellä alkoi myös itseluottamus kasvaa, ja nyt on tokalla, ja on tosi reipas tyttö. Ei vieläkään ole mikään päällepäsmäri, mutta hänellä on kuitenkin kavereita, eikä koulussa ole juuri koskaan välitunneillakaan yksin. Uskon, että yksi tekijä on ollut harrastukset, jotka ovat kasvattaneet hänen itseluottamustaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat