Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kyllä on säälittävää miten joku nainen voi elämässään vajota noin alas...

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki iltapäivä lehdet uutisoivat erosta, mutta ei olisi Susanna Sievisen tarvinnut olla noin paljon lehtien sivuilla JOS olisi jättänyt vastaamatta puhelimeen ymv.

Mutta päin vastoin, hänhän on tunkenut mukaan ITSE juttuihin, mm. nämä ratsatus asussa otetut kuvat eivät todellakaan ole mitää paparatsi kuvia, jonka ohessa olevaan juttuun ovat " Susannan ystävät" antaneet kommentteja...Miettikääpä kuinka moni julkkispari (joissa osapuolet vielä isompia julkkiksia kun Susanna ja Jani) ovat eronneet, ja lehdessä on ollut vain " pikku-uutinen" asiasta.Jos nyt otetaan toinen esimerkki, niin esim. Karita Tuomolan ja Joonas Hytösen erosta oltaisiin voitu repiä vastaavia otsikkoja, JOS pari/jompi kumpi olisi heistä niin halunnut...Susanna tunkee ITSE itseään julkisuuteen, ja hyvässä vauhdissa matkalla koti " salarakkaita" ... kaikki julkisuus EI ole hyvää julkisuutta, ja fiksu ihminen pitääkin julkisuuteen tietyn välimatkan. Poikakaverin kanssa voi poseerata samassa kuvassa esim. elokuvan ensi-illassa, mutta liiallisuuksiin on menneet tässä tapauksessa nämä vihjailevat kommentit suhteesta Idols-tähteen, samoin se että kerrottaan eronkin keskellä olleen vielä seksiä Janin kanssa... Makuuhuone asioitaan hyvin harva julkisuuden henkilö (vielä noin älyttömiä lausuntoja) levittelee juorulehtiin.SITÄ SAA MITÄ TILAA!!!

riisi/sen poteminen. Tähän en kuitenkaan voinut olla kommentoimatta, tuntuu niin epäreilulta. Tässä tilanteessa nainen on tosiaan ollu vuosikausia miehensä tukena urheilu-uran aikana, hoitanut lapset ja pitänyt perheen pystyssä. Kun voimat ovat nyt loppuneet, hänen kimppuunsa käydään sumeilematta. Eli mies saa rypeä eroaan, surra ja mellastaa, mutta naisen pitäisi säilyttää hymy naamallaan loppuun saakka. Sairasta. Katsokaa peiliin, millä oikeudella arvostelette toisia tuolla tavalla????

On se kumma, että kaikenmaailman nykäsiä ja myllylöitä hyysätään, ymmärretään ja paapotaan kun masennuksissaan ryyppäävät mutta auta armias jos joku nainen tekee samoin masennuksissaan, niin heti ollaan teilaamassa. Ei saisi kiusata heikoilla olevaa.

Kyllä mulla on vahvasti se kuva ettei Jani syytön ole vaimonsa epätoivoon. Olen vusikaudet säälinyt Susannaa, joka on odottanut sitä normaalia perhe-elämää ja pyörittänyt arkea ja tehnyt kaikkensa jotta mies saa keskittyä urheilu-uraansa. Ja mitä tekee mies? Samoin, eli keskittyy itseensä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat