Vierailija

alushousuja (siis pieniä kalsareita vai mitkä ne nyt on pojilla) pitkien kalsareiden alle??Enpä ole ennen moista kuullut! Kyllä mun mieskin käyttää alushousuja pitkien kalsareiden alla - hyi hitto jos ei käyttäis :o! Itsekin laitan alushousut sukkahousujen/pitkien kalsareiden alle, TIETYSTI!

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan oikeasti kaikki eivät laita ja pidä. Jos haluaa aukollisia pitkiksiä pitää alushousuina niin miehen asia se on. Pojalle laitan tai en niitä pikkareita sinne alle.

Pitkiä kalsareita ei siten tarvi vaihtaa joka päivä ja riittää kun niitä on vain muutamat. Sekä mies että kaksi poikaa (samoin teki ex).


Äitini opettama hyväksi havaittu viisaus: " kun pylly on lämmin, koko lapsi on lämmin" . No eihän se tietenkään kirjaimellisesti noin mene, mutta olen huomannut, että siinä on vinha perä.Kyllä itsekin laitan pitkien kalsareiden alle pikkuhousut, mikseivät siis pojat voisi niin tehdä?!

Hauskoja väittelyn aiheita täällä muuten. Kuten sekin, miten päin suppo pyllyyn laitetaan...terävä vai tylppä pää edellä? Hih.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat