Seuraa 

On jo koleaa ja märkää. Innoissani puin esikoiselle (1 v) upouudet Reimatecit pipoineen ja kintaineen. Mutta hups, nolla koon rukkanen olikin niin suuri, ettei peukku pysynyt millään paikallaan eikä lapsi olisi kintailla pystynyt mitään tekemäänkään. Tyttö kiskoi kalliit kintaat äidin harmiksi pois. Ulkoiltiin sitten ilman käsineitä, mutta näin ei voi jatkua, sillä kädet olivat sisään tultaessa ihan kylmät ja märät. Miten muut ovat ratkaiseetongelman? Puistossa joku suositteli pieniä sormikkaita. Mutta nehän kastuvat ja onko yksivuotiaille edes olemassa hanskoja... :-0

Kommentit (3)

Meillä onneksi on sen verran reilukätinen tuo 1v3kk että tuo Reimatecin pienin koko on hyvä. Jonathanilla on ainakin aiemmin ollut pienempiä rukkasia kuin Reimalla, mutta niiden ongelma on ettei peukalo tahdo pysyä paikassaan kun peukalo on rukkasessa niin leveä (onhan se tietysti helpompi pukea).Kuivahkolla säällä kannattanee käyttää sormikkaita ja lapasia (vaikka sitten villaisia jotka eivät heti tunnu niin ikävän kylmiltä saadessaan vähän kosteutta). Märällä sitten vaikka Rukan tms. kurakintaita. Kannattaa ostaa vuorittomat kintaat ja alle tarvittaessa lapaset. En tosin muista onko niitäkään noin pienille käsille.

mutta ostin hänelle juuri pienet lasten " yhden koon" kintaat ja sormikkaat jotka sellaisenaan ilman venymistä ovat varmaan juuri sopivat vuoden ikäiselle, meille vähän isot. Prismassa ja Halpahallissa tms. niitä täällä Tampereella ainakin on, ja hintaa pari kolme euroa. Eivät tietenkään ole kosteassa hyvät, mutta niillä pystyy lapsi leikkimään. Meidän tyttö hermostuu ainakin vietävästi jos ei saa lelusta, keinun ketjusta tms. kiinni. En tiedä mitä sitten talvella ja märällä ilmalla...Kun tosiaan nuo pienimmätkin rukkaset ovat aivan valtaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat