Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Jotenkin outo tunne, kaikki ällötys ja lievä pahaolo sekä mahan äkkinäiset nipistykset ovat tyystin kadonneet. Ihan normaali olotila taas. Mitä nyt maha vähän pömpöttää. Muutenkaan pahaa oloa ei ole ollut läheskään siinä määrin, mitä edellisessä raskaudessa. Ultra ois vasta parin viikon kuluttua, eikä neuvolakaan paljon aikaisemmin. Onko muilla odottajilla ollut vastaavia tuntemuksia tai siis tuntemattomuuksia, vaikka kaikki olisikin ollut hyvin?

Kommentit (5)

Viikko 13

Lapsi:Veri virtaa jo kaikissa ruumiinosissa. Pieni tyttö tai poika osaa jo aukoa suutaan. Tästä viikosta alkaen kaikki elimet ovat jo paikoillaan, ja lapsi jatkaa kasvuaan. Epämuodostumien riski on siksi hyvin pieni tästä eteenpäin.Koko: Pituus n. 7,2 cm.

Äiti:Nyt istukka on alkanut tuottaa runsaasti keltarauhashormonia. Pahoinvointi alkaa helpottaa. Ja kun pahoinvointi helpottuu tai häviää, mielenkiinto asioihin yleensä palaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni ovat oireet olleet tässä ja edellisessä raskaudessa samanlaisia. 1. kerralla kuvotus loppui kuin seinään rv 12 tai 13. Nyt se väheni joksikin aikaa rv 9 ja jatkui hetken aikaa tauon jälkeen, kunnes loppui sitten kokonaan.Noiden nipistelyjen kanssa kävi niin, että niitä tuli ja meni. Alussa ne olivat päivittäisi, mutta jonkin rajan jälkeen (en muista, minkä) niitä ei tullut päivittäin, vaan vähän aaltomaisesti, välillä oli taukoja.Eiköhän sinullakin ole kaikki hyvin. Ainakin tuo kuulostaa ihan normaalilta!Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat